28 / 03 / 2024

Alanya plaj güvenlik çalışması

Alanya plaj güvenlik çalışması

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin önlem amaçlı afiş projesine destek verecek. Önlem amaçlı afiş projesine destek verilecek. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda sergilenecek.

ALTİD'den altyapı ve güvenlik görüşmeleri toplantısı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyeleri sezon öncesinde güvenlik ve altyapı gibi konularda görüşmek üzere toplantı yaptı..

ILO inşaat güvenlik ve sağlık sözleşmesi onaylandı!

Uluslararası Çalışma Örgütü'nün (ILO), 1988 yılında kabul edilip, 1991 yılında yürürlüğe giren 167 sayılı inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi Türkiye tarafından da onaylandı.

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesinin onaylanması hakkında karar!

İnşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesinin onaylanması hakkında karar, 6 Şubat 2015 tarihinde 29259 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte onaylanan inşaat işlerinde güvenlik ve sağlık sözleşmesi 2015..

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyeti 50 milyon lira!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi, kalem kalem Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın güvenlik maliyetini açıkladı. Sarayın sadece kamera, aktif cihazlar ve izleme üniteleri maliyeti 50 milyon lirayı buluyor.

Sosyal Güvenlik Kurumu 5 ilde 12 arsayı satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Ankara, İstanbul, Aksaray, Bursa ve Çankırı'da 12 gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkardı. İhale ile ilgili duyuru bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Manavgat'ta inşaatlarda güvenlik tedbirlerinin alınması konuşulacak!

Manavgat Belediyesi; inşaatlarda alınması gerekli güvenlik ve görsel tedbirlerle ilgili olarak Manavgat kamuoyunun bilgilendirilmesi amacıyla 04.02.2015 Çarşamba günü saat 14.00'de toplantı düzenliyor.

Ankara'da bina yıkımında güvenlik önlemi alınmadığı iddiası!

Ankara Aşağı Ayrancı'daki Paris Cadddesi'nde 32 numaralı binanın yıkımı, bölgede oturan vatandaşları mağdur etti. Amerikan Büyükelçiliği'nin karşısında bulunan binanın, güvenlik önlemi alınmadan yıkıldığı iddia edildi.

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkom Telekomünikasyon Güvenlik Sistemleri Altyapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ercan Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı, yabancıların askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz edinimleri hakkında duyuru yayımladı. Buna göre, yabancılar askeri güvenlik bölgesinden taşınmaz alabilir mi?

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi hizmete girdi!

Ayvacık Sosyal Güvenlik Merkezi (SGM) hizmete başladı.Sosyal Güvenlik İl Müdürü Basri Tümsek, ilçeye giderek, merkezi ziyaret etti. Tümsek, hızlı, kaliteli ve kesintisiz hizmeti vatandaşın ayağına götürdüklerini kaydetti.

Akdeniz Güvenlik'ten Bakırköy Adliyesi ihalesi iptaline açıklama !

Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş. tarafından T.C Bakırköy Adalet Sarayı ana - ek hizmet binaları ve müştemilatları için özel güvenlik ihalesinin iptali hakkında bugün açıklama yapıldı.

İzmir metrosunda güvenlik krizi!

Aktarmalı sistem ile birlikte vatandaşların binmeye bile korktuğu metroda şimdi de güvenlik krizi baş gösterdi. İzinlerini kullanan görevlilerin sayısı bir hayli azalırken, bazı istasyonda ise hiç görevli bulunmuyor

Alaca Sosyal Güvenlik Merkezi ihalesi gerçekleşti!

Yaklaşık bir yıl önce Alaca Belediyesi Meclisi'nde alınan kararla yer tahsisi gerçekleştirilen Sosyal Güvenlik Kurumu binasının yapımının 2015 yılı yatırım programına alındığı açıklandı...

Alanya plaj güvenlik çalışması Haberi

Alanya plaj güvenlik çalışması

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Alanya, Elvan Güneş ve Dernek Müdürü Ali Kaptan, bölgeye yeni atanan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka’yı ziyaret etti. Yapılan ziyarette şehir ve plajların güvenliği konularında görüşme yapıldı. ALTİD Başkanı Sili, Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin hazırladığı önlem amaçlı afiş projesine destek vereceklerini söyledi. Afişler dört dilde hazırlanarak plajlarda...