18 / 04 / 2024

Alanya Sosyal Kart Projesi nedir

Alanya Sosyal Kart Projesi nedir

ASMEK Hizmet Binası'nı törenle açan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "1 yılda 100'ün üzerinde proje başlattık, bir kısmını bitirdik. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kredi kartından altın ve döviz alanlar dikkat! Kartınız her an kapanabilir

Enflasyonla mücadele kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına bir yenisi eklendi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kredi kartından altın ve döviz alanların kartlarının her an kapanabileceğini bildirdi.

MEB Vakıfbank Bursluluk Kartı (sosyal kart) ne zaman verilecek? İOKBS bursluluk kartı kimlere verilir?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'ndan (İOKBS) yeterli puan alan öğrencilere burs veriliyor. Peki, İOKBS bursluluk kartı ne zaman verilir? İşte detaylar...

Para, gıda ve erzak, sosyal destek kartı, giysi ve yakacak yardımı nasıl alınır? Sosyal desteklerde şok! 

Sosyal yardım ödemelerinden faydalanmak isteyenler, hangi kurumlara nasıl başvuru yapmaları gerektiğini merak ediyor. İşte başvuru şartları ve verilen destekler...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

SGK, Alanya'da 354 bin TL'ye arazi satıyor! 

Antalya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Antalya ili, Alanya ilçesi, Karapınar Köyü'nde yer alan araziyi satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilen ayrıntılar...

Instagram'da kredi kartıyla alışveriş yapma dönemi başladı! Özellik nasıl kullanılacak

Sosyal medya platformu Instagram'a kredi kartıyla alışveriş yapma özelliği getiriliyor. Söz konusu yeni düzenlemeyi Meta CEO'su Marc Zuckerberg duyurdu. Instagram kullanıcıları küçük işletmelerden bu yolla sipariş verebilecek.

Alanya'da yabancılar sosyal donatılı konut tercih ediyor!

Antalya Alanya’da 2019’un ilk on ayında 8 bin 433 konutun satışı gerçekleşti. Yerli müşteriler ucuz konutları tercih ederken yabancı müşteri ise sosyal donatılı site içerisindeki konutları tercih etti...

Alanya'da sahte emlakçı alarmı!

Toroslar İnşaat Ortağı ve İnşaat Mühendisi Gülseren, sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla Alanya'da kayıt dışı emlak satışı yapanlara önlem alınması konusunda uyarıda bulundu...

Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşaatına başladığı otel konforundaki sosyal tesisteki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi'nin kaba inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya’da inşa edilen Hasta Yakınları Sosyal ve Kültürel Tesisi’nin kaba inşaatı bitti. Tesisin yakın zamanda hizmete açılması planlanıyor.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi 3 milyon TL'ye yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanya Alaattin Keykubat Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi'nde sona gelindi. Projenin çalışmaları hızla sürüyor.

Alanya Hasta Yakınları Tesisi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alanya Hasta Yakınları Kültür ve Sosyal Tesisi inşaatı son sürat devam ediyor.

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Alanya Sosyal Kart Projesi nedir Haberi

Alanya Sosyal Kart Projesi nedir

Başkan Türel, Alanya'nın marka değerini artıracak projeler gerçekleştirdiklerini vurguladı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında binlerce kişiye eğitim veren ve iş imkanı sağlayan kursları ASMEK'ler ilçelerde de açılıyor. Alanya'da Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkam A" dem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet B aşsa vasi Musa Taşkın, Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, İlçe Koordinatörleri, Oda Başkanları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


1 YILDA 100'ÜN ÜZERİNDE PROJE 

Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, ASMEKlerin ilk şubesini Alanya'da açmamn mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, göreve başladıktan bu yana geçen 1 yılın dolu dolu geçtiğini söyledi. Başkan Türel, 1 yıl içerisinde 100ün üzerinde projenin bir kısmına başladık, temelini...