18 / 04 / 2024

Alarko bükreş çevre yolu

Alarko bükreş çevre yolu

Romanya Bükreş'te inşa edilecek ikinci etap çevre yolu için açılan ihaleyi kazanan Alsim Alarko ile Romanya Ulusal Karayolları Altyapı İdaresi arasında sözleşme imzalandı...

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

Depremzedenin çilesi bitmedi! Satılık ve kiralık konuta fahiş zam! En yüksek artış hangi şehirde yaşandı?

Kahramanmaraş depremleri nedeniyle evleri yıkılan veya hasar gören depremzede şimdi de fırsatçılar ile uğraşıyor. Afet bölgelerinden çevre illere göç etmek isteyenlerin bazıları fahiş kira bedelleri ile karşı karşıya kalırken, bazıları da ev bulamıyor.

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bıoclean Çevre Teknolojileri Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Ömer Kaya tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldızkoy'daki yapılaşma kararına tepki!

Gökçeada Belediye Meclisi, Balıkesir-Çanakkale bölgesi Çevre Düzeni Planı doğrultusunda Uygulama İmar Planı’na onay verdi. Çevrecilerden ve siyasi isimlerden yapılaşma kararına tepki geldi.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İstanbul'da tartışmalara neden olan Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde Danıştay tarafından riskli alan kararının iptali sonrasında söz konusu bölgeler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 'rezerv (yeni) yapı alan' olarak değiştirildi. 

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını çözecek!

Tuz Gölü'nün Özel Çevre Koruma Bölgesi sınırlarının değişmesi imar sorunlarını da ortadan kaldıracak...

Bakanlık bünyesine inşaat işçisi alımlarının yapılması istemi mecliste!

Bakanlık bünyesine çevre, inşaat, jeoloji, harita, makine, maden ve endüstri mühendisi ile şehir plancısı alımlarının yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değişti!

Tuz Gölü Özel Çevre Koruma Bölgesi'ne ait sınırların değişmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Nurol İnşaat Romanya'da 2 ayda 2 milyar liralık ihale kazandı!

CNAIR, altyapı projelerinden biri olan Bükreş’teki A3 otoyolunun 13.5 km uzunluğundaki A3 otoyolunun yapımı için 95 milyon dolara kazandığını açıkladı. 

Nurol İnşaat'tan Romanya'da 2 ayda 2 milyar TL'lik proje!

Nurol İnşaat, Haziran ayında Romanya'nın başkenti Bükreş'te, Bükreş çevreyolu projesinin 17.5 kilometrelik bölümünün inşaatına ilişkin ihaleyi 174 milyon dolar bedelle üstlendi...

Nurol İnşaat Bükreş'te 175 milyon TL'lik ihale kazandı!

Nurol İnşaat, Romanya'nın başkenti Bükreş çevre yolunun 17,5 kilometrelik bölümünün inşaatına başlıyor. Projenin 2023 yılında tamamlanması planlanıyor.

Alarko bükreş çevre yolu Haberi

Alarko bükreş çevre yolu

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılacak ikinci etap çevre yolu için açılan ihaleyi kazanan Alsim Alarko ile Romanya Ulusal Karayolları Altyapı İdaresi (CNAIR) arasında sözleşme imzalandı.

İmza töreni, Bükreş'te Ulaştırma Bakanlığı'nda gerçekleştirildi. Törene, Romanya Ulaştırma Bakanı Razvan Cuc ile Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih, İcra Kurulu Başkanı Ayhan Yavrucu, Alarko Taahhüt Grubu Genel Müdürü Alper Kaptanoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Gafuroğlu katıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Cuc, buradaki konuşmasında, "Umarım daha önce ihale kazanan firmalar gibi davranıp işi uzatmaz ve başarılı bir şekilde bu projeyi bitirirsiniz." dedi.

CNAIR'den alınan bilgiye göre, yapımı 42 ay sürecek 16,3 kilometrelik yol için 158 milyon avro harcanacak.