28 / 03 / 2024

alavista projesi hakkında

alavista projesi hakkında

Turkos inşaat ile T Tasarım'ın birlikte hayata geçirdiği Alavista Evleri'nde inşaatlar tamamlandı ve satışlar başladı. Toplam 10 villadan oluşan butik projede fiyatlar 850 bin liradan başlıyor.

TULİP projesi kapsamında portatif ağıllar ve ahırlar hibe ediliyor! İşte proje detayları!

TULIP Projesi hayvancılık yetiştiriciliği yapan kimseleri ilgilendiren bir haberle öne çıktı. Söz konusu olan proje kapsamında düzenlenecek olan Küçükbaş Portatif Çadır Ağıl Projesi hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

TBMM'ye sunulan Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile alışveriş merkezi projesi için yapı ruhsatı verilirken bu alanların projede açıkça gösterilmesi şartının getirilmesi amaçlanıyor.

Hendek Toplu Konut projesi hakkında merak edilenler!

Hendek Belediye Başkan Yardımcısı ve Türkay Hendek Yatırım Planlama ve Hizmet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Çağrı Güngör, Hendek’te yapılması planlanan Toplu Konut projesi hakkında merak edilenleri cevapladı…

Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 6 şey!

Türkiye'nin en pahalı projesi olan yeni havalimanı pazartesi günü açılıyor. Şu ana kadar alanın ismi dışında projeyle ilgili herhangi bir soru işareti yok. İşte Yeni Havalimanı hakkında bilmeniz gereken 6 şey...

Akiş GYO'dan Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama!

AKİŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beykoz projesi imar planı hakkında açıklama yaptı. 

Körfez Geçiş Projesi hakkında yürütmeyi durdurma kararı verildi!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, EGEÇEP ve Doğa Derneği’nin İzmir Körfez Geçiş Projesi karşısında açtığı davada yürütmeyi durdurma kararı verildi. 

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Akiş GYO Kadıköy projesi davasında son durum!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kadıköy projesi için açmış olduğu dava hakkında KAP'ta güncelleme yaptı.

Denizli Acıpayam'da köyü kaldırılan aileler hakkında karar yayımlandı!

Denizli Acıpayam'da Sami Soydan Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi kapsamında kalan ve bulundukları yerleşim yeri kaldırılan hak sahipleri hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı..

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Ekrem Demirtaş'tan Körfez Geçiş Projesi hakkından çağrı!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

alavista projesi hakkında Haberi

alavista projesi hakkında


Turkos inşaat ile T Tasarım'ın birlikte hayata geçirdiği Alavista Evleri'nde inşaatlar tamamlandı ve satışlar başladı. Toplam 10 villadan oluşan butik projede fiyatlar 850 bin liradan başlıyor. Proje ortaklarından mimar Tuncay Gültürk, her evin diğerlerinden farklı konumlandığını belirtti. 3 bin metrekarelik alanda konumlanan villalar 2 katlı ve 160 metrekare olarak inşa edildi.




Web Adresi: www.alavistaalacati.com

Telefon : 0538 339 99...