25 / 04 / 2024

albaraktürk 66 gayrimenkul satışı

albaraktürk 66 gayrimenkul satışı

Albaraka Türk Genel Müdürü Fahrettin YAHŞİ, ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışı için TURYAP’la işbirliği yapmaktan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Maltepe'ye 528 konutluk dev proje! Maltepe Park İstanbul, 1 milyar 278 milyon TL'ye mal olacak!

Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., İstanbul Maltepe'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Maltepe Cevizli'de yükselecek Maltepe Park İstanbul projesinde 528 adet konut ve 32 dükkan olacak. İşte projenin detayları...

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Realtors Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Faısal Abdullah ve Muhammad Majıd Ashraf ortaklığında kuruldu.

Kütahya Belediyesi'nden 17.4 milyon TL'ye satılık 66 gayrimenkul!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Parmakören Mahallesi'nde yer alan 66 gayrimenkulü 17 milyon 453 bin 500 TL'ye satıyor...

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Tonya Gayrimenkul Ve Otomotiv Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sait Öztürk tarafından kuruldu.

KKTC'de ilçe ilçe gayrimenkul fiyatları!

EVA Gayrimenkul Değerleme, "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gayrimenkul Sektörü Analizi Raporu Mart 2020" de KKTC‘nin ilçeleri bazında ticari ve konut arsaları fiyat aralıkları ile ilçelere göre konut fiyatları ve kira değerlerini açıkladı...

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türk Citizen Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özbek tarafından kuruldu. 

Sauditürk Global Gayrimenkul İnşaat Ziraat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sauditürk Global Gayrimenkul İnşaat Ziraat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdül Rahim Almiro ve Mohammad M.M. Alsawadi tarafından kuruldu.

Türk- Arap Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ülkelerinden yoğun ilgi!

Türk Arap Ülkeleri İşbirliği Derneği (TÜRAP) ve TurabExpo'nun bu yıl 3’üncü kez gerçekleşen Türk- Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım, Finansman Fuarı İstanbul’da düzenlendi. 

ÖİB Göktürk'teki gayrimenkulü 52 milyon TL'ye sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Göktürk'teki gayrimenkulün satışını onayladı. Göktürk'te yer alan taşınmaz 52 milyon liraya özelleştirildi...

albaraktürk 66 gayrimenkul satışı Haberi

albaraktürk 66 gayrimenkul satışı

Albaraka Türk, Türkiye çapında farklı illerdeki 66 gayrimenkulünün satışı için TURYAP ile işbirliği sözleşmesi imzaladı. Sözleşmenin yürürlüğe girmesi çerçevesinde Albaraka Türk Genel Müdürü Dr. Fahrettin Yahşi, işbirliğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


TURYAP ile işbirliğinden oldukça memnuniyet duyduklarını ifade eden Dr. Yahşi, her iki kuruma yaraşır bir anlaşmaya imza attıklarını düşündüğünü söyledi. Hem Albaraka Türk’ün hem de TURYAP’ın bu yıl 30. yıllarını kutladıklarını hatırlatan Dr. Yahşi, imzaladıkları işbirliği anlaşmasının Albaraka ve TURYAP için başarılı işlerin devamını sağlayacak öncü bir adım olacağını belirterek, gayrimenkul satışlarına vermiş olduğu destekten ötürü TURYAP’a teşekkür etti.  


TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay da konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 30 yılın verdiği güç ve güven ile TURYAP olarak, çeşitli bankalara, özel gayrimenkul projelerine ve TOKİ’ye verdikleri satış ve müzayede...