23 / 04 / 2024

aleyna apartmani besiktas

aleyna apartmani besiktas

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş'ta bulunan 342 metrekare alana sahip arsayı ihaleye çıkardı. Taşınmazın tahmini bedeli 1 milyon 710 bin TL iken, geçici teminat bedeli ise 51 bin 319 TL olarak belirlendi

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Aleyna İlyasoğlu tarafından kuruldu.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Aleyna Tilki'nin Londra'da ödediği kira gündem oldu! 

Londra'ya yerleşen şarkıcı Aleyna Tilki, eşyalı evine ödediği kira ile gündem oldu.

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Can, Batuhan Emre Andaç, Eren Baş ve Zülal Aleyna Yıldız tarafından kuruldu.

Aleyna Tilki gayrimenkul servetini açıkladı!

Yeni parçasıyla dünyaya açılan şarkıcı Aleyna Tilki merak edilen serveti hakkında açıklama yaptı. Şarkıcı İngiltere ve Amerika'da evi olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki Acarkent’e taşındı!

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden taşındı. 

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

London Fınancıal Inv Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuriye Aleyna Palancı tarafından kuruldu.

Dalet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Koç, Emircan Bağçeçik ve Tolga Güçin tarafından kuruldu.

45 Derece Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

45 Derece Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Çiftçi tarafından kuruldu.

Aleyna Tilki'nin lüks evine anneden onay!

Bir yıl Los Angeles’ta yaşayacak Aleyna Tilki’nin tuttuğu lüks eve aylık 14 bin dolar (82 bin TL) vermesine anne Havva Öztel onay verdi.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Aleyna Tilki Amerika'da ev arıyor!

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren Aleyna Tilki bir aile dostlarının yanında kalıyor. Tilki kendisine kiralık ev bakmaya başladı.

aleyna apartmani besiktas Haberi

aleyna apartmani besiktas

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş'ta bulunan 342 metrekare alana sahip arsayı ihaleye çıkardı. Taşınmazın tahmini bedeli 1 milyon 710 bin TL iken, geçici teminat bedeli ise 51 bin 319 TL olarak belirlendi. İhale 24 Kasım 2010 saat 12.00'da İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda kapalı teklif usulüne göre yapılacak.   


Ayşe Karaduman/Emlakkulisi.com...