29 / 03 / 2024

Aleyna Tilki serveti

Aleyna Tilki serveti

Genç yaşında büyük üne kavuşan Aleyna Tilki, 300 bin TL harcayarak babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta çiçekçi dükkanı açtı.

30 milyon doların üzerinde serveti olanların sayısı 1.932’ye çıkarken, yoksulun kişi başına geliri 26 bin 703 TL oldu!

Ülkemizde kişi başına düşen gelir 307 bin 952 Türk Lirası (13 bin 110 dolar) olurken, en zengin yüzde 5’lik bölümün yıllık geliri 816 bin 219 Türk Lirası'na çıktı, 4.3 milyona ulaşan en yoksul yüzde 5’lik kesimin geliri de 26 bin 703 Türk Lirası'nda kaldı. 

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Trilyoner olmak için 10, yoksulluğun bitmesi için de 229 sene gerekli! 

Davos Dünya Ekonomik Forumu öncesi yayınlanan bir rapora göre dünyanın en zengin beş iş insanının serveti 3 senede yüzde 114 arttı. Ancak diğer taraftan 5 milyar insan yoksullaştı. İşte raporda ortaya çıkan o veriler...

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

Zehra Güneş'in serveti dudak uçuklattı! İşte dünyanın en zengin kadın voleybolcular listesi

Filenin Sultanları'nın büyük başarısı sonrasında, oyuncuların özel hayatlarına olan ilgi artıyor. Milli voleybol oyuncusu Zehra Güneş, sadece spor başarısıyla değil aynı zamanda güzelliğiyle de dikkat çeken isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Şimdi ise Zehra Güneş'in geliriyle ilgili gündemde konuşu

Amerikalı ailelerin serveti koronavirüs salgını sırasında yüzde 37 arttı!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikalı ailelerin servetinin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında arttığını belirtti.

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Türkiye'nin serveti 9 yılda yüzde 55 eridi! Küresel servet raporu açıklandı!

Türkiye'nin son 9 yıldaki toplam servet düşüşü alarm veriyor! UBS ve Credit Suisse'un Küresel Servet Raporu'na göre, Türkiye'nin toplam serveti 2022 yılında 142 milyar dolar eridi ve 1 trilyon 41 milyar dolara geriledi. 

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Erden Timur kimdir? Erden Timur evli mi? Erden Timur serveti ne kadar?

Erden Timur, Türk işadamı ve NEF Gayrimenkul markasının kurucusudur. Galatasaray tutkusuyla bilinen Erden Timur'un serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aleyna Sağlam İç Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Sağlam tarafından kuruldu.

Türkiye'nin en zengin onuncu ismi Filiz Şahenk'in serveti ne kadar? Filiz Şahenk Nereli?, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işkadını Filiz Şahenk, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin onuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Filiz Gıda'nın kurucusu  olan Filiz Şahenk kimdir, serveti ne kadar? 

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

Aleyna Tilki serveti Haberi

Aleyna Tilki serveti

Genç yaşta şöhrete ulaşıp milyonlar kazanan Aleyna Tilki, ailesini de es geçmedi. Şarkıları rekorlar kıran, aldığı reklam filmleriyle de servetini katlayan 19 yaşındaki popçu, ticarete atılan babası Mehmet Tilki'ye maddi destek verdi.

HAYIRLI EVLAT

Popçunun babası, önceki gün Fenerbahçe Kalamış'ta çiçekçi dükkanını açtı. Aleyna, Özbek ortağıyla 'Fox Romance' (Tilki Romantizmi) adında çiçekçi dükkanı açan babası için binler lira harcadı. Tilki, iddialara göre dükkanın masrafları için 300 bin lira harcama yaptı. Aleyna, önceki günkü açılışta da bulunup babasını yalnız bırakmadı. Popçu, 2017'de de 16 yaşındayken annesi Havva Öztel için 750 bin liraya Pendik'te lüks bir daire satın alıp hayırlı evlat olduğunu gösterdi.

Babasının yeni dükkanı için maddi destek sağlayan Aleyna Tilki, çiçekçinin önceki günkü açılışına katıldı. Tilki, babası ile ortağını ilk tebrik...