20 / 04 / 2024

Alfemo 2015

Alfemo 2015

Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Alfemo Lübnan'da 2 mağaza daha açacak!

ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Alfemo Mısır'da 6 yeni mağazaya ulaşacak!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 3 mağazası bulunan mobilya şirketi Alfemo, 2015 yılı sonuna kadar açılacak.3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı.

Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında!

Konut Kuleleri Çankaya ve Mamak ilçelerinin kesiştiği bölgede bulunan Nata Vega Konut Kuleleri Ankara'nın bitmiş olan en yüksek konut projelerinden biri. Nata Vega Konut Kuleleri'nde teslimler 2015 yılının ilk yarısında gerçekleşecek...

Hampton by Hilton 2015 'te hizmet vermeye başlayacak!

Ever Group, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton Worldwide ile Türkiye’deki 50. Hilton otelini Kocaeli’nde açmaya hazırlanıyor. Hampton by Hilton markasıyla hizmet verecek otel 2015’te misafirlerini ağırlamaya başlayacak.

Kartal Asia Park fiyat listesi! Teslimler Mart 2015'te!

Kartal Asia Park fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Kartal Asia Park projesinde yer alan konutlar 2015 senesi içerisinde Mart ayında sahiplerine teslim edilecek

Alfemo’dan yumuşacık koltukların formülü: Trambolin Efekt!

Şehirli ve özgün mobilya tasarımlarının markası Alfemo, rahat ve konforlu koltuklar için özel olarak geliştirdiği “ trambolin efekt ” teknolojisi ile koltukta yeni bir dönem başlattı.

Future Park Projesi! 2015 senesinde teslim!

Future Park Projesi kapsamında yer alan konutlar 2015 yılı içinde sahiplerine teslim edilecek. Projede konutlar stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve de 4+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Şişli Now Bomonti adres! Teslimler 2015 sonunda!

Şişli Now Bomonti adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Şişli Now Bomonti projesi kapsamında yer alan konutların ve ticari birimlerin 2015 senesinin sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Gölde Luxe Konutları'nda teslimler Eylül 2015!

Eryaman'da yapımına başlanan Gölde Luxe Konutları müşterilerine sunduğu farklı seçenekler ile dikkat çekiyor. Teslimlerin Eylül 2015'te gerçekleştirileceği projede fiyatlar ise 118 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Alfemo 2015 Haberi

Alfemo 2015

 Alfemo, kediseverlerin en çok şikayet ettiği konu olan "koltuk döşemelerinin tırmalanması" sorununa, mobilyalarında kolay temizlenen ve tırmıklara karşı dayanıklı kumaş kullanarak çözüm getiriyor.


Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, markanın, koleksiyonunda bulunan tüm koltuk ve köşe takımları için tüketiciye alternatif olarak sunduğu yeni kumaş serisi, evcil hayvan besleyenler için büyük kolaylık sağlıyor. Özel olarak üretilen kolay temizlenebilir ve tırmıklara karşı dayanıklılık gösteren kumaşlar, Alfemo'nun Kumaş Kartelası'nda yer alıyor.


Dokusuz yüzeyden oluşan özel kumaş, ipeksi yumuşaklık sağlarken evcil hayvanların tırmıklarından iz bırakmıyor. Sürtünmelere karşı dayanıklılık sağlayan ve su itici özelliğiyle sıvıları içine hapsetmeyen kumaş serisi kolayca...