26 / 04 / 2024

Alfemo masko

Alfemo masko

2014' te yeni yıla girerken evinizde yapacağınız küçük değişiklikler, farklı dokunuşlarla enerjinizi yükseltip yaşam alanlarınızı farklılaştırabilirsi niz... Yeni yılı evinizde Alfemo ile keyifli değişiklikler yaparak karşılayın...

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

MASKO yönetimi 15 yıldır atıl duran binayı aksesuar AVM'si yaptı!

MOBİLYA kenti MASKO’nun yönetimi, 15 yıldır atıl duran 27 bin metrekarelik binayı aksesuar AVM’si yaparak hizmete açtı. 32 dükkânın faaliyete başladığı bu binadan yıllık gelirin 3 milyon lira olacağı belirtildi.

MASKO'da mağazalar güçbirliği yaptı!

Türkiye’nin en büyük TIR reklam filosuyla yaptığı tanıtımla dikkatleri üzerine çeken MASKO Mobilya Kenti, bu kez de düzenlediği indirim kampanyasıyla adından söz ettiriyor. Kampanyanın hedefinde yurtiçi olduğu kadar yurtdışından müşteriler de var.

Koteks Masko'daki dükkanın tapu devrini gerçekleştiremedi!

Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş. İstanbul MASKO'da bulunan 3 katlı dükkanların ödeme süreci devam ettiği için tapu devrini gerçekleştiremedi.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Koteks Masko'da dükkan satışı gerçekleştirdi!

Birko Birleşik Koyunlular Mensucat Ticaret ve Sanayi A.Ş. İstanbul MASKO'da Bulunan 3 Katlı Dükkanların Satışını gerçekleştirdiğini KAP'a duyurdu.

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Alfemo'ya onur ödülü!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, tasarımın sektörün gelişimi için en önemli lokomotif güç olduğu bilinciyle bu yönde yapılan faaliyetleri ve genç tasarımcıları desteklemeyi; misyonunun bir parçası olarak görmektedir.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo, yurtdışında büyümeyi hedefliyor!

Türkiye’nin lider mobilya markalarından Alfemo, yurtdışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına büyük bir hızla devam ediyor.

Alfemo, İskenderiye'de mağaza açtı!

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.

Alfemo masko Haberi

Alfemo masko

Artella ile evinizi yeniden düzenleyin… Kitaplarınız, televizyonunuz, DVD oynatıcınız ve tüm hobi objeleriniz için yeterli alana sahip bu özel ünite eviniz için kusursuz bir seçim. Çekmeceleri, rafları, cam bölmeleri ile size dilediğiniz alanı yaratacak bu yaşam ünitesi fonksiyonelliği ile evinize yenilik ve dinamizm getirirken dar alanlara da önemli ölçüde metrekare avantajı sağlayacak. Alfemo Artella Yaşam Ünitesi: 1990,00 TL


Renkli aksesuarlarla evinize enerji getirin…


Alfemo’nun geniş aksesuar koleksiyonunda yer alan kırlentler ve puflarla yeni yılı daha renkli bir evde karşılayabilirsiniz. Alfemo Twins Puf: 375,60 TL      


Alfemo Rainbow Düğmeli Kırlent: 49,80TL/adet


Alfemo Berjerleri ile evinizde özel bir köşe yaratın… Evinizde kendinize özel köşe yaratmak, keyfini sürmek istemez misiniz? Evinizde yapacağınız ufak dokunuşlarla büyük bir değişiklik yakalayabilirsiniz. Tasarımı, renkleri ve hepsi birbirinden özel...