25 / 04 / 2024

Algart Kağıthane iletişim

Algart Kağıthane iletişim

Alga Yapı Algart Kağıthane projesini İstanbul Kağıthane'de hayata geçirecek. 50 daireden meydana gelen projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. 

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıtak İletişim İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Yavuz Çıtak tarafından kuruldu.

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Levent Şubesi Kağıthane'de 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı! 

Vizyonevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane Şubesi bugün Kağıthane'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Toykar tarafından kuruldu. 

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi kuruldu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığı Kağıthane Yahya Kemal’deki kentsel dönüşüm sürecinde vatandaşın en doğru bilgiyi yetkili kişilerden hızlı şekilde öğrenebilmesi ve işlemlerini gerçekleştirebilmesi için bir iletişim ofisi kuruldu.

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Genisys Bilişim ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı...

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

Algart Kağıthane'de 1+1'ler 250 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen Algart Kağıthane projesinde uygun fiyatlı daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Algart Kağıthane fiyat!

Toplamda 50 adet daireden oluşan Algart Kağıthane projesinde uygun fiyatlı daire seçenekleri bulunuyor. İşte, Algart Kağıthane fiyat listesi.. 

Algart Kağıthane'de 1+1'ler 250 bin TL'ye! Yeni proje!

Alga Yapı Algart Kağıthane projesini İstanbul Kağıthane'de hayata geçirecek. 50 daireden meydana gelen projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor. 

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Kağıthane Seba Suites iletişim bilgileri!

Seba Suites projesi Kağıthane Cendere Caddesi üzerinde yükseliyor. Proje iki blok olarak hayata geçirildi...

Algart Kağıthane iletişim Haberi

Algart Kağıthane iletişim

Alga Yapı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek projede toplamda 50 daire yer alıyor. 1+1 , 2+1 , 3+1 şeklinde daire tiplerine yer verilen Algart Kağıthane'de daire alanları 55 ile 125 metrekare arasında değişiyor. 

Haziran 2019'da teslimlerin yapılacağı Algart Kağıthane projesinde 1+1 daireler 55 metrekare ile 58 metrekare, 2+1 daireler 65 metrekare,  3+1 daireler ise 90 ile 125 metrekare arasında tasarlandı. 
 

Algart Kağıthane fiyat listesi:

1+1'ler 250 bin TL
2+1'ler 375 bin TL
3+1'ler 420 bin TL'den başlıyor.


İstanbul Avrupa Yakası’nın merkezinde, iş yerlerinin, finans ve alışveriş merkezlerinin konumlandığı merkeze çok yakında bulunan proje Boğaziçi ve FSM köprü yollarının ve şehrin 4 yanına uzanan ana arterlerin kesişme noktasında yer alıyor. 


Birçok ortak alana yer verilen Algart...