19 / 04 / 2024

ali ağaoğlu türgev arsası röportaj

ali ağaoğlu türgev arsası röportaj

17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan daha sonra serbest kalan Ali Ağaoğlu, " İmar karşılığında TÜRGEV' e arsa verdiğimi ispatlasınlar mal varlığımı bırakıp, amelelik yaparım " dedi...

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan kan bağışı kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Türk Kızılay iş birliği ile başlattığı kan bağışı kampanyası kapsamında kan verme çadırında kan verdi.

Duygu Su Gülpınar’dan Ali Ağaoğlu eleştirilerine yanıt!

Geçtiğimiz yazdan beri Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Duygu Su Gülpınar’dan aşk eleştirilerine yanıt geldi... ‘Ben Ali Bey’i sizin gibi şaşaalı görmüyorum’ diyen 23 yaşındaki balerin, ekledi: ‘Beni eleştirenler, Ali çağırsa koşa koşa giderler!

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

İşte Ali Ağaoğlu'nun yeni aşkı!

İş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam Bebek’te bir mekandaydı. Ağaoğlu’nun yanında esmer bir güzel vardı. Muhabirler “Yanınızdaki hanımefendinin adı ne?” diye sorunca “Adı bende saklı çocuklar” yanıtını verdi

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ali Ağaoğlu nerelerde arsa stoğu yapıyor?

Ali Ağaoğlu için konut sektörünün bir numarası dersek abartmış olmayız. Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasında. Peki Ali Ağaoğlu bu zenginliğini neye borçlu? İşte cevabı..

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu, ‘Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor’dedi

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının ilgisi devam ediyor!

Körfezin en etkili yatırımcılarından Al Muhaidib Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Muhaidib Maslak 1453’ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu “Körfez yatırımcısının Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Yatırım kararları bunu gösteriyor” dedi.

Ali Ağaoğlu 2 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

İNŞAAT sektöründeki markalı projeleriyle gündeme gelen ve Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasına giren Ali Ağaoğlu, iki yeni şirket daha kurdu.

ali ağaoğlu türgev arsası röportaj Haberi

ali ağaoğlu türgev arsası röportaj

17 Aralık operasyonunda gözaltına alınan daha sonra serbest kalan Ali Ağaoğlu, "İmar karşılığında TÜRGEV'e arsa verdiğimi ispatlasınlar mal varlığımı bırakıp, amelelik yaparım" dedi


17 Aralık'ta siyaseti dizayn etme operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve sorgusunun ardından serbest bırakılan işadamı Ali Ağaoğlu suskunluğunu SABAH'a bozdu. Ağaoğlu, Savcı Zekeriya Öz ile nasıl tanıştıklarını, gözaltında kaldığı üç gün neler hissettiğini, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı (TÜRGEV) gerçeğini anlattı. İşte Ağaoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar: 

 EN GÜÇLÜ İKİ ALANA DARBE: Türkiye'nin en güçlü olduğu bankacılık ve inşaat sektörüne darbe vurmak için bu iki alanı bilinçli seçtiler. Özellikle bankacılık ve inşaat faaliyetleri ülkemizde önemli ölçüde ekonomiye katkı sağlıyor. İnşaat sektörünün önünün kesilmesi için beni kurban seçtiler. Çünkü yaptıklarım ve yarattığım istihdam, ekonomiye kattıklarımız ortada. 


ATAŞEHİR 'E SORSUN 

 TÜM MALVARLIĞIMI VERİRİM:...