20 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar

İşadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, Bebek Koru Kahve'de baş başa kahvaltı yaptı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisinden ayrılık iddiasına yanıt!

Ağaoğlu Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın ayrıldığı iddiaları gündeme gelmiş. Gülpınar, iddialara fotoğrafla cevap verdi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar ayrıldı mı?

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gürpınar'ın ayrıldığı iddia edildi. Çiftten konu ile ilgili açıklama geldi.

Ali Ağaoğlu, Maslak 1453'ü gururla gezdiriyor!

Maslak 1453 projesini görmek isteyen ünlü marka sahiplerinden Mudo'nun patronu Mustafa Taviloğlu, Nusret'in kurucu ortaklarından Mithat Erdem ve ünlü armatör Kahraman Sadıkoğlu, önceki gün projeyi gezerken, onlara Ali Ağaoğlu eşlik etti

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu'na Petek Ertüre'den destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, BBC'ye verdiği röportajla kadınların tepkisini çekmişti. Ağaoğlu'na eski sevgilisi ve oğlu Ali Ege'nin annesi Petek Ertüre'den destek geldi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ve çocuğuyla buluştu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Yanında küçük oğlu Ali Ege ve çocuğunun annesi Petek Ertüre olan Ağaoğlu, kameralara mutluluk pozu verdi.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gürpınar Bebek'te kahvaltı yaptı!

Ağaoğlu'nun sahibi Ali Ağaoğlu ve 39 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gürpınar, Bebek'te görüntülendi. Beraber kahvaltı yapan çiftin keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

Ali Ağaoğlu’ndan kızı Sena’ya Uludağ’da ikinci düğün!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena ve damadı Koray için Uludağ’da ikinci bir düğün organize etti.

Ali Ağaoğlu rötarlı Sevgiler Günü partisi verdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve kendisinden 38 yaş küçük sevgilisi Duygu Su Gülpınar, MyClub World’da gecikmeli ‘Sevgiler Günü’ partisi verdi.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar Haberi

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar

İşadamı Ali Ağaoğlu ve genç sevgilisi Duygu Su Gülpınar önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Bebek Koru Kahve'de baş başa kahvaltı yapan çift, uzun bir sohbete daldı. Ağaoğlu ile genç sevgilisi, mekan çıkışında 800 bin Euro değerindeki Rolls Royce marka süper lüks araca bindi.


Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun ve My Club Bahçelievler Satış Sorumlusu Genel Müdür Yardımcısı olan sevgilisi Duygu Su Gülpınar, son olarak terör saldırıları sonrası başlatılan “Hayatına Sahip Çık' hareketine destek vermek için bir düzenledikleri partide...