26 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu yeniköy arsası

Ali Ağaoğlu yeniköy arsası

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından 2012'de satın alınan, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki arazi ile ilgili olarak hazırlanan yeni imar planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nun gündeminde...

Ali Ağaoğlu’nun otel projesi İBB'den geçmedi!

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu yılbaşına böyle girdi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla Uludağ'da sahibi olduğu otelde ailesiyle birlikte girdi.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Ali Ağaoğlu'na devrediliyor!

Ağaoğlu'nun patronu Ali Ağaoğlu sadece konut sektöründe faaliyet göstermiyor. Ağaoğlu, eğitimde de boy gösterecek. Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Ağaoğlu yönetimine geçmesi planlanıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan Yıldız Biçer'e yanıt!

Ali Ağaoğlu'nun kız arkadaşını kastederek ''Bu eşyaları kullananlar benim malım" demesi üzerine CHP Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer suç duyurusunda bulunmuştu. Ağaoğlu konuyla ilgili yeni açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu'ndan projelerine tam gaz devam kararı!

Ali Ağaoğlu’nun, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinin önü açıldı. Konuyla ilgili bazı iş adamları “İki sene geçiyor üstüne ÇED raporu iptal ediliyor” dedi.

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenleri listesinde 70'nci sıraya geriledi!

Türkiye’nin 2015 yılı Gelir Vergisi rekortmenleri listesine Koç Ailesi damgasını vurdu. 2014 yılında 62. sırada olan Ali Ağaoğlu bu yıl 70’nci sıraya geriledi.

Ali Ağaoğlu’nun otel projesi İBB'den geçmedi!

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Ali Ağaoğlu yeni yılı Uludağ'da kutladı!

Uludağ'daki Ağaoğlu Otel’de saatler gece yarısını gösterdiğinde büyük bir coşku yaşandı. Tatilciler, güzel şarkıcı Sibel Bilgiç’in şarkılarıyla yeni yıla merhaba derken, ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu da yeni yıla kızı Sena Ağaoğlu’nu öperek girdi.

Ali Ağaoğlu, oğlu Alican'a sürpriz doğum günü yaptı!

Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican’ın 29’uncu yaş günü için Cahide adlı eğlence mekanını kapattı.Ali Ağaoğlu oğluna doğum günü hediyesi olarak ise yaklaşık 45 bin Euro değerinde Patek Philippe marka özel bir saat aldı.

Ali Ağaoğlu yeniköy arsası Haberi

Ali Ağaoğlu yeniköy arsası

Ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’nun 2012 yılında satın aldığı, Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki arazi ile ilgili olarak hazırlanan yeni imar planı, Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nun gündeminde. İmar plan değişikliği teklifi 2017 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin gündemine gelmişti ve Meclis dosyayı yeniden değerlendirilmek üzere Boğaziçi İmar Müdürlüğü’ne iade etmişti

Habertürk'ten Mehmet Demirkaya'nın haberine göre Carlton Oteli’nin 1986'da yıkılmasından sonra işa damı Halis Toprak’a satılan, Toprak’tan da borçları nedeniyle daha sonra TMSF’ye geçen Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nın bitişiğindeki arazi yeniden gündemde. Araziyi, TMSF’nin sattığı şirketten satın alan Ağaoğlu Şirketler Grubu, araziye otel yapmak için imar planı değişikliği teklifi hazırlamıştı.

İKİ KEZ GÖRÜŞÜLDÜ SONUÇ ÇIKMADI

Şirketin hazırladığı imar planı değişikliği teklifleri 2016 ve 2017'de İBB Meclis gündemine gelmiş ancak istenen...