26 / 04 / 2024

Ali Çevik

Ali Çevik

ÇVK Yapı Grup İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çevik, Ali Çevik ve Orhan Çevik tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Çevik Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu. 

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun projesi revize edilecek!

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yaşadığı sorunlara çözüm bulmak için çeşitli çalışmalar yürütüldüğüne dikkat çeken Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş yeni bir proje çalışması içerisinde olduklarını belirtti.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu Otopark Projesi'ne onay çıkmadı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve tek projede şehrin önemli iki sorununun çözüme kavuşturulmasında büyük katkı sağlayacak olan Ali Rıza Çevik İlkokulu ve Yeraltı Otoparkı Projesi'ne Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Manisa Ali Rıza Çevik İlkokulu yenileniyor!

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı MHFli Cengiz Ergün, Ali Rıza Çevik İlkokulu'nun yıkılıp, altına 410 araçlık otoparkla yeniden yapılması projesini Vali Erdoğan Bektaş'a tanıttı.

Ali Rıza Çevik Okulu ve yer altı otoparkı projesine 2015 sonunda başlanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ali Rıza Çevik Okulu ve Yer altı Otoparkı Öneri Projesi konusunda Vali Erdoğan Bektaş ile bir araya geldi.

ÇVK Yapı Grup İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÇVK Yapı Grup İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çevik, Ali Çevik ve Orhan Çevik tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif yine Aşçıoğlu'ndan!

Ali Sami Yen Stadı'nın arazisi için ihalede ikinci tur yapılıyor

Ali Ağaoğlu Nahide Motel'in açılışına katıldı

Önceki akşam hizmete giren Nahide Motel'in açılışına Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Petek Ertüre de katıldı

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Ali Çevik Haberi

Ali Çevik

ÇVK Yapı Grup İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Çevik, Ali Çevik ve Orhan Çevik tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 7 Mart'ta ÇVK Yapı Grup İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ÇVK Yapı Grup İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 25...