19 / 04 / 2024

Ali Dumankaya Ortadoğu pazarına yönelik projeler

Ali Dumankaya Ortadoğu pazarına yönelik projeler

İran ve Ortadoğu pazarının Türkiye gayrimekul sektörü açısından önemine değinen DKY İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, pazarın Ortadoğu sayesinde büyüyeceğine değindi...

Yıldız Teknik Üniversitesi, Ali Dumankaya'ya Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü'nü verdi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi...

Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Ali Dumankaya’ya ödül!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mezunlar Derneği tarafından DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ‘Girişimcilikte Yılın Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Barbaros Kampüsü Oditoryumu’nda gerçekleştirildi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçirilen Resim İstanbul projesinde 1310 adet konut yer alıyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MK Ortadoğu İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Kere Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Esenyurt, Merkez Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi'nde kuruldu.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor!

81 bin 443 metrekare arsa alanına sahip olan Resim İstanbul projesi Ortadoğu Grup imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 3 etaptan meydana geliyor. Ortadoğu Grup Resim İstanbul projesinde fiyatlar 244 bin TL'den başlıyor.

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı'na katıldı!

Ortadoğu Grup, Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak Fuarı'na katıldı. Mavi ve yeşilin buluştuğu Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy 106 konuttan oluşuyor.

Ortadoğu Resim İstanbul projesinde 244 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ortadoğu Resim İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 244 bin TL'den başlıyor. Projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor.

Ortadoğu Grup Eyüp ve Fikirtepe'de yeni projeye hazırlanıyor!

Merkez Zekeriyaköy ve Resim İstanbul projelerinin satışlarına devam eden Ortadoğu Grup yeni projelere hazırlanıyor. Emlak 2014 Fuarı'nda 2 projesiyle katılan firma İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te ve Anadolu yakası Fikirtepe'de yeni projeler inşa edecek...

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı!

Ortadoğu Grup Emlak Fuarı’na katıldı. Ortadoğu Grup, Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı.

Ali Sabancı: Pegasus'u, Galatasaray'ın Amrabat'ı aldığı fiyata aldık!

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Pegasus'u aldığı dönemi hatırlatarak, "Çok fazla para koymadık. Galatasaray Nordin Amrabat'ı aldı. Galatasaray'ın aldığı fiyata biz Pegasus'u almıştık" dedi.

Ortadoğu Grup Resim İstanbul Orman ve Merkez Zekeriyaköy projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı!

Ortadoğu Grup, İstanbul’un Avrupa yakasında hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy ve Anadolu yakasının kalbinde inşa ettiği Resim İstanbul’un ikinci etabı Resim İstanbul Orman projeleriyle Emlak 2014’te yerini aldı...

İran, Ortadoğu'nun en büyük doğalgaz depolama tesisini açtı!

Horasan Rezevi eyaleti sınırları içinde inşa edilen ve Ortadoğu'nun en büyük sıvılaştırılmış doğalgaz depolama tesisi olduğu belirtilen “Şurice D” tesisi, İran Enerji Bakanı Bicen Namdar Zengene’nin katıldığı törenle hizmete açıldı...

Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısı her geçen yıl artırıyor!

Ortadoğu ülkelerinden gelen turist sayısı her geçen yıl artarken bu kesime yönelik hizmetler de hızla çeşitleniyor. VIP araba kiralamada Ortadoğulu turistlerin talebi yüzde 70 yükselirken, outlet AVM'ler artık Arapça kitapçık bastırıyor.

Ali Dumankaya Ortadoğu pazarına yönelik projeler Haberi

Ali Dumankaya Ortadoğu pazarına yönelik projeler

DKY inşaat olarak çok aktif saha çalışmaları yaptık. Yeni projelerimizi 2014 yılı itibarıyla satışa sunmaya başlayacağız. 


İran ve Ortadoğu pazarının Türkiye gayrimekul sektörü açısından önemine değinen DKY İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkam Ali Dumankaya, pazarın Ortadoğu sayesinde büyüyeceğine değindi. Bölge insanına hitap eden projeler geliştirilmesi gerektiğini belirten Dumankaya, "İstanbul lokomotif yatırım alanı olmakla birlikte Yalova, Sapanca, Karadeniz de iyi birer alternatif olarak ön plana çıkıyor. Beklentileri iyi analiz ederek projelerimizi hazırlamalı ve tanıtım için ortaklaşa çalışmalar yürütmeliyiz. DKY olarak, bu yönde çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, sektörün 2013 yılım iyi geçirdiğini belirten Ali Dumankaya, bununla birlikte sektöre çok fazla yeni oyuncunun gelmesi sonucu bazı lokasyonlarda arz fazlası yaşandığını dile getirdi. Dumankaya, "6306...