28 / 03 / 2024

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat nerede

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat nerede

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Çakır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Emeklilik yaşı 70 olacak, maaş bağlama oranı yüzde 25'e inecek! Buz kestiren iddia: Emekli maaşları düşük mü verilecek?

SGK Uzmanı Ali Tezel, yapılması planlanan yeni emeklilik sistemiyle yaş şartının kademeli olarak yükseltileceğini ve maaşların düşürüleceğini gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galip Aras Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Galip Aras tarafından kuruldu.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.

Ali Öztunç: Fay hatları üzerindeki yerleşimlerin analizleri yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Türkiye'de çok sayıda tehlikeli fay hattının olduğuna dikkat çekerek, fay hatları üzerindeki tüm yerleşim birimlerinde yapı stoklarının çıkarılması ve analizlerinin yapılması gerektiğini belirtti. 

Ali Öztunç: Tüm şehirlerdeki binaların yapı stoku çıkarılmalı! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, parti heyetiyle birlikte Elazığ'da bir dizi incelemelerde bulundu. Öztunç burada depreme yönelik yapılan çalışmalar hakkında önerilerde bulundu. 

Ali Öztunç: Yanlış imar ve yapılaşmalar sel felaketlerini tetikliyor!

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Giresun'daki sel felaketine ilişkin, "İnsan kaynaklı doğa tahribatları, yanlış imar ve yapılaşma politikaları, yanlış su yönetimi politikaları, HES'ler, dere ıslah çalışmaları gibi etkenler bu felaketleri tetikliyor." dedi.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Saraç Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ali Saraç Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ali Saraç tarafından kuruldu.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Babacan: İmar planlarına aykırı yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, imar ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. Babacan, imar planlarına aykırı yapılaşmaya ve kentleşmeye kesinlikle izin verilmeyeceğine dikkat çekti...

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat nerede Haberi

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat nerede

Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tamer Çakır Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Tuzla, Postane Mahallesi'nde kuruldu. 


Ali Galip Yapı Malzemeleri ve İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; YAPI MALZEMELERİ Yurt içinde ve yurt dışında bilumum inşaat yapı  malzemeleri  ve nalburiye malzemeleri demir, kereste, çimento, inşaat armatürleri, parke, lambiri, cam  işleri, aleminyum, tuğla bağlantı elemanları,saç, demir, çinto, galvenizli saç, bakır,  kurşun , profil ,ilmaşin ,pikçelik , inşaat  demiri  ,inşaat tesisatı  malzemeleri ,  elektrik malzemeleri,  hırdavat malzemeleri, yer karoları  ,duvar kağıdı , boya ,  mermer , hediyelik eşya ,  (suya- ısıya) izalasyon   malzemeleri   alımı , satımı , toptan  ve perakende  ticareti ile  ithalat ve ihracatını...