19 / 04 / 2024

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul'un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını söyledi.



Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada, Kanal İstanbul Projesi'nin tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde yapımının hızlandırıldığını ve Kanal İstanbul projesinin Türkiye'nin geleceğini olumlu anlamda etkiyecek en önemli adımlardan biri olduğunu kaydetti.

Ali İhsan Yavuz: Kanal İstanbul un yapımı hızlandırıldı!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ağrı'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz yaptığı açıklamada İstanbul Havalimanı'nın dünyada konuşulduğunu buraya en fazla karşı çıkan partinin CHP olduğunu ve Kanal İstanbul'a da aynı şekilde karşı çıkıldığını kaydetti.


Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Kanal İstanbul'daki adımlar ÇED raporu doğrultusunda atılacak!


Geri Dön