20 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

İstanbul İklim Vizyonu etkinliğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kadıköy'deki Müze Gazhane'de gerçekleştirdiği İstanbul İklim Vizyonu etkinliğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili de açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Kemal Kılıçdaroğlu kendisinden önce önemli açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul ile ilgili açıklamaları ile ilgili olarak şunları söyledi: “Kanal İstanbul'dan söz etti sayın başkan. Sayın Başkan hiç meraklanma Kanal İstanbul ihalesini hiç kimse almayacak. Alan olursa çok ağır bedeller ödeyecektir. İster içerden, ister dışardan bu coğrafyaya ihanet etmek üzere açılan bir ihaleyi birisi alıyorsa ve iklim krizinin bu kadar yaygın olarak konuşulduğu bir dünyada siz hâlâ İstanbul’a ihanet etmeye devam edecekseniz ve bunun ihalesi açılacaksa o ihaleye giren ağır bedeller ödeyecektir.  Bunu herkesin bilmesini isterim. Dolayısıyla bu ihaleyi kimse girmeyecektir. Gönlünüz rahat olsun sayın başkanım” 

 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul vurgusu!


Geri Dön