26 / 04 / 2024

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi! 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul tepkisi! 

Katıldığı bir televizyon kanalına açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik değerlendirmelerde bulundu. 



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bazı emekli amirallerin açıklamasına ilişkin, "Bir bildiri hazırlamışlar. İçlerinden biri veya birileri bu bildiriyi alıyor, bazı kelimelere yeni kelimeler ilave ediyor, sonra bir internet sitesine veriyor ve gece yarısı bu internet sitesi bunu yayınlıyor." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu ndan Kanal İstanbul tepkisi! 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul ile ilgili tartışmalar ve bu konudaki değerlendirmelerinin sorulması üzerine, "Kanal İstanbul'a 'dünyanın parasını harcayacağız' diyorlar. Oraya harcayacağını Harran Ovası'na harcasana. Harran duruyor, su yok doğru dürüst." görüşünü paylaştı.

Aksaray ile Mersin arasına demiryolu, Kayseri'yi Ankara'ya bağlayan hızlı tren yapılabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul'un "rant" için yapıldığını savundu.

Kanal İstanbul 5 yıl içerisinde tamamlanacak!


Geri Dön