24 / 04 / 2024

ali inci ergün turana kentsel dönüşümü anlattı

ali inci ergün turana kentsel dönüşümü anlattı

Ankara'da bir dizi görüşmelerde bulunan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, TOKİ Başkanı Ergün Turan'a ilçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

Ergün Turan, AA Finans Masası'na konuk olacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, sektördeki son gelişmeleri yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası'nda değerlendirecek.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Ergün Turan Erzincan'da TOKİ çalışmalarını inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin illerdeki şantiyeleri hakkında bilgiler verdi. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, göreve geldi günden itibaren yaklaşık 50 ili gezerek, TOKİ'nin yürüttüğü çalışmaları yerinde incelediklerini söyledi.

Ergün Turan Erzurum'da kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Erzurum ve ilçelerini ziyaret ederek, TOKİ şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Turan, Erzurum Palandöken’de inşaatı devam eden 600’e yakın konutun bu yaz itibariyle tamamlanacağını bildirdi.

Ergün Turan Aziziye kentsel dönüşüm alanlarını inceledi!

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Aziziye’deki kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceledi, Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan brifing aldı.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nin kampüs inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yılın ilk 3 ayında 13 bin konutun ihalesini yaptıklarını belirterek, "Yıl sonu geldiğinde 50-60 bin konut hedefini aşmış olacağız" dedi.

Ergün Turan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi inşaatını inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Doğan ile birlikte Ankara’nın Çubuk İlçesinde yapımı devam eden “Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi” şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Mehmet Ergün Turan: Konutta talep patlaması var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, TOKİ'nin konut üretim segmentinde, özellikle orta gelir seviyesine kadar olan segmentlerde “balon değil talep patlaması” olduğunu açıkladı.

Cengiz Ergün: Manisa'yı baştan inşa ediyoruz!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geride kalan 1 yılın değerlendirmesini yaptı. Manisa’nın 17 ilçesine en güzel hizmetleri ulaştıracaklarını da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, yeni projelerinden bahsetti.

Ergün Turan: TOKİ'de balon yok, talep patlaması var!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, konutta 'balon' oluştuğu söylentilerine cevap verdi. Başkan Turan, TOKİ'nin ürettiği konutlara, birçok bölgede büyük ilgi olduğunu vurguladı..

ali inci ergün turana kentsel dönüşümü anlattı Haberi

ali inci ergün turana kentsel dönüşümü anlattı

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci AKP Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret etti. İnci. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'i ziyaretinde Hendek'te yapımı devam eden İslam Dünyası'nın en büyük kubbeli camilerinden olarak nitelendirilen Rasimpaşa Merkez Camii hakkında bilgi verdi. 


HENDEK'E DAVET 

İnci daha sonra Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile birlikte TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı ziyaret elti. Hendek'in Kemaliye Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili detaylı bilgileri aktaran İnci, TOKİ Başkanı Ergün Turan'ı Hendek'e davet etti. Başkan İnci, kentsel dönüşüm çalışmalarının Bakanlık ile koordineli olarak gerçekleştirildiğini belirtti. 


Yeni...