25 / 04 / 2024

Ali Metin

Ali Metin

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metin Alçı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Metin tarafından kuruldu.

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Ali Kurt'tan barınma sorunu için '1 milyon boş konut kamulaştırılsın' önerisi! 

ĶİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, hükümetin yeni konut üretimi için ayırdığı 30 milyar TL ile megakent İstanbul'da boş olan 1 milyon konutun kamulaştırılması önerisinde bulundu... 

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabi Lake İnşaat Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmed Mohammed Alıyu, Ali Metin Celayer ve Tamı-Tabhon Adu ortaklığında kuruldu.

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Somen İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 105 bin TL sermaye bedeli ile Ali Metin Karaman, Onur Bol, Selçuk Kırantay, Okan Bol ve Elchın Alıyev ortaklığında kuruldu. 

Vali Ali Yerlikaya, inşaat mağdurlarıyla görüştü!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, UG Yapı ve Uğur İnşaat firmaları tarafından mağdur edilen vatandaşlarla görüştü. Buluşmada, UG Yapı ve Uğur İnşaat Şirketleri Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Tekin ve Metin Tamkoç'da bulundu.

Ddg Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ddg Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Mahmut Atom Duruk, İbrahim Denizer, Mehmet Çetin Duruk, Ali Metin Duruk ve Vehbi Güleç ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.

Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı!

Ali Babacan 5. Uluslararası İstanbul Finans Zirvesi’nin sabah oturumunda soruları yanıtladı. Hükümetin zirvesinden inşaat uyarısı geldi. Babacan, inşaat sektöründe bir gecede, bir kalem değişikliğiyle oluşan "ölçüsüz rantlara" dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu: Kriz hükümetin psikolojik oyunu!

Ali Ağaoğlu, 1 Mayıs'ta Gazi Mahallesi'ne Rolls Royce'uyla gitmesine rağmen herkesin fotoğraf çektirmek için yarışmasını halka ulaşmasına bağlıyor

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarında yüzde 10-15 artış olur!

 Ağaoğlu şžirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, konut fiyatlarında gerileme beklemediğini belirterek, 'Yukarı çıkma olabilir. Yüzde 10-15 artış olur diye düşünüyorum' dedi. Ağaoğlu, 'Kriz laflarını hükümetin uyguladığı bir taktik olarak görüyorum' diye ko

Ali Ağaoğlu: İnşaatta ciromuz 1.2 milyar TL!

Türkiyenin önde gelen inşaatçılarından Ali Ağaoğlu, hükümetin ekonomi kanadından art arda gelen kriz kapıda, ihtiyatlı olun uyarılarının taktik olduğu görüşünde

Ali Metin Haberi

Ali Metin

Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Metin tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Temmuz'da Eyüp, Mithatpaşa Mahallesi, Şehit Sinan Şen Caddesi'nde kuruldu.


Alp Ensar Yapı İnşaat Turizm ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-HER TÜRLÜ YAPI İNŞAAT İŞLERİ;   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya...