25 / 04 / 2024

Ali Özcan biyografi

Ali Özcan biyografi

Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan kimdir? Ali Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Özcan, ne zamandan beri Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Sunaş İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sunaş İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özcan tarafından kuruldu.

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlantis Royal Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özcan tarafından kuruldu...

Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi'nin yüzde 26'sı tamamlandı!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu,  İl Sağlık Müdürü Özcan Akan ve iş adamı Celal Sönmez ile yapımı devam eden Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinin inşaatında incelemelerde bulundu, hastaneyle ilgili bilgi aldı.

3. havalimanına verilecek isim meclis gündeminde!

İstanbul'da yapılmakta olan 3. havalimanına verilecek isim meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Ali Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ag Design İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ag Design İnşaat Mimarlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Özcan ve Gözde Özcan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Eylül 2017'de kuruldu.

FETÖ'den Ali Çelik’e 60 milyon dolarlık plaza!

Pinhan Restorant'ın soruşturması tamamlandı. İddianamede örgütün 2 numaralı adamı Mustafa Özcan’ın mali işlerini yürüten Ali Çelik’e 60 milyon dolar değerinde bir plaza verdiği ifade edildi.

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği suistimalleri önleyecek!

Bartın Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan, Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Taslağı değerlendirdi. Özcan, ''Bakanlık, bu kapsamda ortaya çıkan suistimalleride önlemiş olacak'' diye konuştu.

TOKİ Bartın Konutları için görüşüldü!

TÜED Bartın Şube Başkanı Ali Kalaycı ve Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Yıldırım, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Özcan'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında TOKİ konutları hakkında konuşuldu.

Demiryolu hemzemin geçitleri TBMM gündeminde!

İstanbul Milletvekili Ali Özcan demiryolu hemzemin geçitlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Özcan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Avrasya Tüneli'nin güvenlik sorunu mecliste!

İstanbul Milletvekili Ali Özcan, Avrasya Tüneli Projesi'nin güvenlik sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Özcan sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Ali Özcan biyografi Haberi

Ali Özcan biyografi

Ali Özcan kimdir?

1973 doğumlu olan Ali ÖZCAN, İlkokul ve Ortaokul öğrenimlerini Konya'da, Lise öğrenimini ise Ankara'da tamamlamıştır. Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümünde, Yüksek Lisans eğitimini ise Aksaray Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Jeoloji Mühendisliği bölümünde tamamlamış olup, halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde 2. lisans eğitimine devam etmektedir.


1999-2002 yıllarında TC. Ziraat Bankası'nda görev yapmştır. 2002-2003 yıllarında Eskişehir Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis olarak görev yapmıştır.


2003-2011 yıllarında Konya Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü bünyesinde Mühendis, Proje Şube Müdürü, İmar,İskan ve Kooperatifler Şube Müdürü, İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmıştır.


2011-2014 yıllarında Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde Altyapı Hizmetleri ve Kentsel Dönüşüm Şube Müdürü, Tabiat Varlıklarını Koruma Şube Müdürü, İmar ve Planlamadan Sorumlu Şube Müdürü, Yapım 2....