20 / 04 / 2024

Ali Tekin Çelik kimdir

Ali Tekin Çelik kimdir

TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Tekin Çelik, “Fuar alanının yapılmadığı her yıl 60 milyon dolar kaybediyoruz” açıklanmasını yaptı.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyesli Çelik Metal Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çerçi tarafından kuruldu.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Çelik İnşaat Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Dursun Ali Çelik ve Sabahattin Çelik ortaklığında kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyçelik İnşaat Hafriyat İş Makinaları Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ali Güven tarafından kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şenkal tarafından kuruldu.

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Asal Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Kaygusuz ve Ali Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tavşan tarafından kuruldu. 

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Travus Travel Reklam Ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekin tarafından kuruldu. 

Petro Metal Demir Çelik ve Petrol Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petro Metal Demir Çelik ve Petrol Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İsmail Parlak ve Ali Polat ortaklığında kuruldu.

Ali Tekin Çelik kimdir Haberi

Ali Tekin Çelik kimdir

Akyurt Sanayici ve İşadamları Derneği (AKSİAD) Başkanlığı yanı sıra TÜRKONFED Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten Ali Tekin Çelik, Ankara uluslararası fuar alanı için Akyurt’ta 6 yıl önce yer belirlenmesine rağmen, projenin bir türlü başlayamadığını, gecikilen her yıl Türkiye’nin 60 milyon dolar kaybettiğini söyledi. Ali Tekin Çelik, Akyurt’un Ankara’nın önemli bir sanayi merkezi olarak, Ülker, ASELSAN, MAN, HAVELSAN, Borusan Oto gibi sanayi devlerine ev sahipliği yaptığını hatırlatarak, halen Akyurt ve Ankara’nın yatırım konusunda en temel probleminin uluslararası fuar merkezi olduğunu açıkladı.  Çelik, 2011 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a Akyurt Fuar Alanı Projesini sunduğunu, Erdoğan’ın talimatıyla projenin yatırım programına alındığını hatırlattı. Çelik, fuarla alanıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, Ankara Ticaret Odası, ANKESOB ve Akyurt Belediyesi’nin ortaklığında bir şirket bulunduğunu ancak...