20 / 04 / 2024

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik

Aliağa Devlet Hastanesi’nin dışındaki ilk özel tam teşekküllü Tıp Merkezi Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik ve Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz tarafından hizmete açıldı...

Aliağa'da içme suyu şebeke yenilemesinde yüklenici firma işi yarım bıraktı!

Bütünşehir yasasının ardından kentin çevre ilçelerinde su ve kanal yatırımlarına ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa'da yeni bir şokla karşı karşıya kaldı. Hattın 100 kilometrelik bölümü yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa Kanal projesi yarım kaldı!

Aliağa kent içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi, yüklenici firmanın işi yarım bırakması nedeniyle ortada kaldı. Büyükşehir, yeni arıtma tesisi için önemli olan şebekenin kalan kısmı için önümüzdeki ay yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek yeni itfaiye binası coşkulu bir törenle açıldı. Başkan Kocaoğlu, “Burası diğer itfaiyelerden çok daha farklı, çok daha donanımlı” dedi.

Aliağa İtfaiye Grubu yeni hizmet binasına kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Grubu, yeni hizmet binasına kavuştu. İlçede, Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek itfaiye grubu, son teknolojiyle donatıldı....

Aliağa itfaiye binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye başkanlığı bir kamu görevidir, dedi.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik Haberi

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik



Özel Aliağa Tıp Merkezi, İzmir Çanakkale Karayolu Aliağa geçişinde bulunan yerinde hizmete açıldı. Açılışa Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Bağlar, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tuğan başta olmak üzere ilçe protokol erkanı, doktorlar ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı yapılan Özel Aliağa Tıp Merkezi,  6 kat ve 2500 m2 kapalı alanda 14 kişilik hekim kadrosu ve 50 kişilik sağlık çalışanı ile bölgeye 7 gün 24 saat hizmet verecek. 


DR. ALİ ALGÜL: HAYAT, SAĞLIKLA GÜZEL

Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Ali Algül, Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra, bilgisayarlı tomografi, 4 boyutlu ultrason, renkli doppler, EMAR, kemik ölçüm cihazı, dijital mamografi, dijital röntgen ve tıbbi tahlil  laboratuarıyla hizmet vereceklerini söyledi. Dr. Algül, “SGK, Emekli Sandığı, Bağkur, tüm özel sigorta ve bankalar...