26 / 04 / 2024

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İstanbullu emlak ofislerine özel düzenleniyor. 

Alıcı ve satıcıyı tek fiyatta buluşturma eğitimi 26 Haziran'da!

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak gerçekleştirilecek. 

Antalyalı emlakçılara Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi!

Endeksa.com sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı emlak ofislerine özel olarak düzenleniyor. Eğitim, 21 Haziran tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.

2023'te hem alıcısına hem de satıcısına kazandıran ikinci el araçlar, 2024'te de fırsatlar sağlayacak!

İkinci el araçlar 2023 yılında hem alıcısına hem de satıcısına kazandırdı. 2. el araçların 2024 yılında da önemli fırsatlar sağlaması bekleniyor.

Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi! 6 yıl sonra bir ilk...

Türk hisse senedi piyasasında yaşanan keskin yükseliş yabancıların da dikkatini çekti. Yabancı yatırımcılar Türk hisse senedi ve tahvillerinin net alıcısı haline geldi.

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fibek Hafriyat Nakliyat İnşaat Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Gümüş tarafından kuruldu.

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Gümüş Hafriyat İnşaat Nakliyat Tarım Hayvancılık Hurda Alım Ve Satımı Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Gümüş tarafından kuruldu.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Yabancı ve yerli alıcılar ikinci el konuta yöneldi! Konutta tercihler değişiyor! 

Konutta tercihler değişiyor. Yabancılar da yerli alıcılar gibi konut tercihlerini ikinci ele kaydırdı. İşte konut sektöründeki son durum...

Dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için İslam Memiş alım ve satım seviyelerini açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar, altın, euro, borsa, ons altın, ons gümüş için bu hafta takip edeceği alım ve satım seviyelerini açıkladı.

Üç büyükşehirde en çok satılan ikinci el araç markası belli oldu! En az 300 bin liraya alıcı buluyor

Sıfır otomobillerin cep yakan fiyatları ikinci el otomobillere olan ilginin artmasına neden oldu. Yaz aylarının gelmesi ve yaklaşan Kurban Bayramı araba pazarında satışları yükseltti. Üç büyükşehirde en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte detaylar...

Hepsiburada'da Süper Fiyat fırsatı! İşte Samsung 50Q67A 50 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart 2 Haziran fiyat list

Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformlarından Hepsiburada Süper Fiyat teklifleri kapsamında 125 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart TV'leri indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar almak isteyenler için can alıcı uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'bunu yapan kazanıyor' dedi. İşte ayrıntılar...

Emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Ev satın alınırken bir emlakçı ile çalışılması halinde alınan hizmet karşılığında komisyon ödenmesi gerekiyor. Peki, emlakçıdan ev alırken komisyonu kim öder? Alıcı mı, satıcı mı?

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi Haberi

Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturma eğitimi

Endeksa sponsorluğunda “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı İstanbullu emlak ofislerine özel olarak gerçekleştiriliyor. Eğitim, 12 Eylül 2018 tarihinde sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel tarafından verilecek.  

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa sponsorluğunda emlak ofislerine özel gerçekleştirilecek “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitimin ikinci ayağı, 12 Eylül 2018 tarihinde Point Hotel Barbaros İstanbul‘da düzenlenecek. Gayrimenkul sektörünün duayen isimlerinden Kürşat Tuncel tarafından verilecek eğitim, 10:00 ve 14:30 saatleri arasında ikişer saatten iki seansta gerçekleştirilecek. 

1994 yılında Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olarak atanan Kürşat Tuncel, 1996 yılında Kuruldaki görevinin yanı sıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı yıl “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin Özgün Bir Model Önerisi” adlı ilk...