20 / 04 / 2024

Alikahya stadı inşat çalışmaları

Alikahya stadı inşat çalışmaları

Alikahya bölgesinde yapılacak olan yeni stat için çalışmalar başladı. Alikahya Stadı kaldırıldı, iş makinaları inşaatın temel kazı çalışmalarına başladı. Alikahya stadı için ilk kazma vuruldu...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

EYT’li olamayanlar için emeklilik kapısı ardına kadar açıldı!

EYT yasasının ardında milyonlarca kişi emeklilik hakkı kazanırken, kapsam dışında kalan vatandaşlar için atılacak adımlar merak ediliyor. Eksik primi tamamlamak için bu süreçte formüller için araştırmalar hız kesmeden sürüyor. İşte, erken emeklilik konusunda yaşanan tüm gelişmeler!

Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı: Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

İlk olarak Kahramanmaraş Pazarcık ve ardından Elbistan'da meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler oldukça büyük bir yıkıma neden oldu. Maraş depreminde yeni yapılar da yıkıldı! Yönetmelik yıkımı engellemedi! Deprem için atılması gereken çok adım var!

Bakan Kurum duyurdu! TOGG için kurulmaya başlanıldı! İşte detaylar!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOGG için atılan yeni adımlardan bahsetti. İşte detaylar!

İnşat demir fiyatlarına büyük zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen uçtu! 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son günlerde büyük zam geldi. Bu zam artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiliyor. Gelen zamlarla beraber 1 ton demir fiyatı resmen uçtu. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İnşatürk Gayrimenkul Anonim Şirketi Pendik'te Mehmet Sabri Alay tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Temeli 25 Mayıs tarihinde atılan ve 'örnek yerinde dönüşüm projesi' şeklinde nitelendirilen KİPTAŞ Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinde inşat çalışmaları hızlandı.

İnşaat malzemeleri sektörüne büyük iş düşüyor! 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, pandemi sonrasında ticari hacmini yukarı çıkarmak için atılması gereken adımları açıkladı.

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Alikahya stadı inşat çalışmaları Haberi

Alikahya stadı inşat çalışmaları

Alikahya bölgesinde yapılacak olan yeni stat için çalışmalar başladı. Alikahya Stadı kaldırıldı, iş makinaları inşaatın temel kazı çalışmalarına başladı Yeni stadın içerisinde yer alan spor kompleksinin yapılacağı alanda bulunan Alikahya Stadı' kaldırıldı 


TEMEL KAZI ÇALIŞMALARI 


Alikahya Stadı'nın bulunduğu yere yapılacak spor kompleksi içerisinde yer alacak yeni stat için yüklenici firma temel kazı çalışmalarına başladı. 

Yeni stadın inşaa edileceği alanda bulunan Alikahya Stadfnın kaldırılmasının ardından geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlayan yüklenici firma, iş makinalarıyla spor kompleksinin temel kazı çalışmalarına start verdi. 


ŞEHİR MERKEZİNİN DIŞINDA 


Kocaelispor'a yıllardır ev sahipliği yapan, 1976 yılında yapılan İsmetpaşa Stadı'nın üzerinde bulunduğu arazi, bilindiği gibi TOKİ'ye devredilmişti. TOKİ, İsmetpaşa Stadı'nı yıkıp yerine yeni bir alışveriş merkezi ya da konut projesi yapacak. Halen karşılaşmalarını İsmetpaşa Stadyumu'nda oynayan Kocaelispor'a ise maçlarını oynayacağı yeni stat,...