19 / 04 / 2024

Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ümit Baltacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Nisan'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Gökhan Sokak'ta kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saydam1 İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olcay Güvercin tarafından kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Keskin34 İnşaat Kimya Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin34 İnşaat Kimya Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Keskin tarafından kuruldu..

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaoser İnşaat Kimya Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Belge tarafından kuruldu.

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmk Yalıtım İnşaat Kimya Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melahat Saka Uludağ tarafından kuruldu.

Kazes Gayrimenkul İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazes Gayrimenkul İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Utlu ve Ümit Dönertaş ortaklığında kuruldu.

Hanbil İnşaat Kimya Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanbil İnşaat Kimya Ve Temizlik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bilir tarafından kuruldu.

Aris İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aris İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Kaan Yılmaz tarafından kuruldu.

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşim Metal Plastik İnşaat Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Selver Güneş tarafından kuruldu.

Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ümit Baltacı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Alkeba İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca amaçları şunlardır. 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...