28 / 03 / 2024

Alligator dekorasyon ürünleri

Alligator dekorasyon ürünleri

Türkiye’de dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara zengin bir bakış açısı sunan Alligator Boya, yeni nesil renk temaları ile dekoratif fikirler oluşturuyor.

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysar Mimarlık Ve Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Sarı tarafından kuruldu.

Bella Maison ev dekorasyon ürünlerinde yüzde 50 indirim! Bella Maison 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Sevilen ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison’da ev dekorasyon ürünlerine özel sepette net %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Bella Maison ev dekorasyon ürünleri 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Mostblue Dekorasyon Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mostblue Dekorasyon Ürünleri Anonim Şirketi Kadıköy'de Hafize Sevgi Yapıcı ve Yusuf Yapıcı ortaklığında kuruldu.

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyre Grup İnşaat Oto Yedek Parça Orman Ürünleri Dekorasyon Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Özen tarafından kuruldu.

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayırlı Dekorasyon Emlak ve Paslanmaz Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bayırlı tarafından kuruldu.

Limon Dekorasyon İnşaat Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limon Dekorasyon İnşaat Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çetin tarafından kuruldu. 

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 4 milyon 538 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Deko Mosaic Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Mosaic Dekorasyon Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tamer Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ekim'de kuruldu. 

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaş Ahşap Dekorasyon İnşaat Taahhüt Orman Ürünleri Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şefika Meral Aktaş tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emiroğulları Zengin Dekorasyon Orman Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiroğulları Zengin Dekorasyon Orman Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zengin tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Yeşil Sokak'ta kuruldu.

Alligator dekorasyon ürünleri Haberi

Alligator dekorasyon ürünleri

Türkiye’de dekorasyona dair yaratıcı çözümler arayanlara zengin bir bakış açısı sunan Alligator Boya, yeni nesil renk temaları ile dekoratif fikirler oluşturuyor. Cezbedici dokularıyla etkileyici ambiyanslar yaratarak yaşam alanlarında sıra dışı bir trend başlatıyor; değişen dekorasyon anlayışına iki yeni efekt ürünüyle damga vurmaya hazırlanıyor.


ALLIGATOR GLOW 

Alligator Glow, yepyeni bir dekorasyon anlayışı ile yaşam alanlarınıza çok farklı bir his ve dokunuş getiriyor. İpek parlak pullar içeren Alligator Glow, benzeri olmayan dekoratif yapısı ve son derece kolay uygulaması ile dekoratif boya sektöründe bir ilk olma özelliğini taşıyor. Tek/iki kat uygulama ile farklı renkler elde edilmesinin yanı sıra Dore-bakır ve Lame-sedef seçenekleriyle iki ayrı çeşitte görsellik sunuyor. Zengin renk kartelası ile de salonlarınız ve yatak odalarınız başta olmak üzere tüm mekanlarınızda özel ve ışıltılı...