25 / 04 / 2024

Allora Beytepe ev fiyat listesi

Allora Beytepe ev fiyat listesi

MFZ Grup tarafından Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe projesi elektrikli araçlar için kapalı otoparkında yer verdiği şarj üniteleriyle dikkati çekiyor.

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Duru Beytepe'de teslimler 2020'de!

Ankara’nın yeni gözdesi İncek ve Beytepe’nin kesişim noktasında hayata geçen Duru Beytepe projesinde teslimlerin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Ankara’nın gelişen bölgesinde ve en yeşil projesi olan proje ev sahiplerini bekliyor.

Duru Beytepe'de lansmana özel kampanya!

Beytepe, hayatın merkezinde olan lokasyonu ile fark yaratmaya devam ediyor. Duru Beytepe'de lansmana özel kampanya ile ev sahibi olunabiliyor. 

Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Ankara Duru Beytepe projesinde kişiye özel ödemeler sağlanıyor. Duru Beytepe Rezidans ev fiyatları 100 bin 803 TL'den başlıyor.

Duru Beytepe Ankara ev fiyatları!

Tona Yapı ve Safe İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Duru Beytepe projesi Ankara'da yükseliyor. Projedeki fiyatlarda ön satışa özel olarak indirim avantajları sunuluyor...

Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak!

Anahtar teslim için gün sayan Benevre Beytepe projesi, sunduğu sosyal donatı alanları ile de fark yaratmaya devam ediyor. Konseptinde bulundurduğu bir çok yaşam alanını da ev sahipleriyle buluşturacak olan Benevre Beytepe, şehre ihtiyaç duymadan şehri yaşatacak.

Benevre Beytepe'de yaşam başlıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile yükselen ve teslime 10 ay kalan Benevre Beytepe Projesi, yeni yılda ev sahibi yapıyor.

Renapark Beytepe ev fiyatları!

Renapark Beytepe ev fiyatları 655 bin TL'den başlıyor. Renapark Beytepe projesinde daireler Mart 2017'de teslim ediliyor...

Platin Beytepe ev fiyatları!

İki blokta 62 konuttan meydana gelen Platin Beytepe projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Memduh Türkoğlu:Ev almanın şu an tam zamanı!

Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, fiyat ödeme seçenekleri ve lokasyonların daha netleşmesi açısından "Ev almanın şu an tam zamanı" dedi.

Memduh Türkoğlu: Ev almak için doğru zaman!

Konutta kredi kullanım oranının artması va faiz oranlarının yüzde 1'in altına düşmesiyle, emlak sektörü canlandı. Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu, bu gelişmelere dikkat çekerek, “Ev almanın şu an tam zamanı” dedi.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Allora Beytepe ev fiyat listesi Haberi

Allora Beytepe ev fiyat listesi
MFZ Grup tarafından Çayyolu'nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda inşa edilen Allora Beytepe projesi elektrikli araçlar için kapalı otoparkında yer verdiği şarj üniteleriyle dikkati çekiyor. Proje ortaklarından Muhanver Gözüm, Allora Beytepe'nin konforlu ve rahat yaşam sunmanın yanında çevreye saygılı, doğayla iç içe bir proje olarak kurgulandığını kaydetti. Projede yer verilen geniş peyzaj alanı ile konut sahiplerinin yeşili kucaklayacağını vurgulayan Gözüm, "Türkiye'de çevreyi koruma adına önemli çalışmalara imza atılıyor. Otomotiv sektörü de artık karbon ayak izini küçülten, elektrikli araçlara yatırım yapıyor. Yakın gelecekte trafikte sıkça karşılaşacağımız elektrikli araçların en büyük sıkıntısı olan şarj sorunu, konut projelerinde şimdiden yer verilen şarj üniteleriyle çözülecek. Biz de bu konuda elimizden geleni yapıyoruz"...