24 / 04 / 2024

Allure Tower kampanya

Allure Tower kampanya

Doruk GYO imzası ile hayata geçirilen Allure Tower Konutları'nda teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Projede yüzde 1 peşinat ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Allure Tower Evleri nerede?

Allure Tower ödeme seçenekleri!

Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen Allure Tower Evleri 30 katlı tek blok olarak dizayn edildi. Proje 400 adet konut ve home officelerden oluşuyor. İşte Allure Tower ödeme seçenekleri...

Allure Tower'da yüzde 50 peşinatla 48 ay 0 faiz!

AVCILAR'da yükselen Allure Tower projesinde faiz kampanyası başladı. Doruk GYG tarafından 9 bin 184 metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Allure Tower projesinde toplam 400 konut bulunuyor...

Aris Grand Tower 2+1 kampanya!

Aris Grand Tower 2+1 kampanya detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Aris Grand Tower, 310 adet daire ve 18 adet ticari birimden meydana geliyor.

Aris Grand Tower 2+1 daireler yüzde 30 indirimli!

"Hayata zirveden başla!" sloganıyla tanıtılan Aris Grand Tower'da 30 Nisan'da sona erecek kampanya kapsamında 2+1 daireler 500 bin TL yerine 350 bin TL'ye satılıyor..

Divan Residence at G Tower’da gurbetçiler için 2 özel kampanya!

Otel konforunda yaşam fırsatı sunan Divan Residence at G Tower projesinde gurbetçilere özel 2 kampanya hazırlandı. Kampanya sınırlı sayıdaki daireleri kapsıyor..

Çukurova Tower Kartal'da son 10 daire için kampanya!

Çukurova Gayrimenkul, Çukurova Tower’da son 10 daire için yeni bir kampanya başlattı. 60 ay boyunca sıfır faiz uygulanan Çukurova Tower’ın en önemli avantajlarından biri oturuma hemen başlanabiliyor olması…

Regnum Sky Tower’da kampanya süresi uzatıldı!

İş ve sosyal yaşamı bir araya getiren farklı kurgusuyla, Başkent iş dünyasında yepyeni bir konsepte imza atan Regnum Sky Tower’daki “Yüzde 18 KDV bizden” kampanyası gelen yoğun istek üzerine uzatıldı.

Babacan Premium Tower'da cazip ödeme koşullarıyla!

Babacan Holding, hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuyor. Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya!

Babacan Premium Tower'da ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanya devam ediyor. 262 dairenin yer aldığı Babacan Premium Tower’da 1+1 daire fiyatları 269 bin TL'den başlıyor..

Babacan Premium Tower'da avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlarla ev sahibi olma avantajı devam ediyor..

Babacan Premium Tower'da 474 bin TL'ye 3+1!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi Babacan Premium'un 2'nci etabı Babacan Premium Tower'da alıcılara kaçırılmayacak kampanya ve fırsatlar sunuluyor..

Babacan Premium Tower'a yoğun ilgi!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower', kampanya sonrası ziyaretçi akınına uğradı.

Regnum Sky Tower, teslime özel kampanya!

‘Kupon’ lokasyonu, ayrıcalıklı kurgusu ve 156 metrelik yüksekliğiyle Başkent iş dünyasında yeni bir dönem başlatan Regnum Sky Tower, kapılarını açtı. Hemen teslim ofislerle iş dünyasını ‘stressiz iş’ konseptiyle tanıştıran Regnum Sky Tower, teslime özel bir de kampanya başlattı.

One Tower Diplomatique'de hemen teslim avantajı!

Ankara Oran'da 185 metre yüksekliğiyle Ankara'nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, özel bir kampanya başlattı. Projedeki kampanya Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

One Tower Diplomatique'den peşinatsız kampanya!

185 metre yüksekliğiyle Başkent Ankara’nın en yüksek konut kulesi olan One Tower Diplomatique, yaşamın başlamasına kısa süre kala zirvede olmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı.

Allure Tower kampanya Haberi

Allure Tower kampanya

Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salonların yer aldığı Allure Tower Evleri 400 adet rezidans daireden meydana geliyor. Projede 30 Ocak öncesi yüzde 6 prim avantajından yararlanılabiliyor.


Allure Tower Evleri nerede? sorusuna İstanbul'un Avcılar ilçesi yanıtını verebiliriz. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ile 130 metrekare arasında değişiyor.


Satış süreci devam eden Allure Tower'da yüzde 1 peşinat ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1 oda 1 salon daireler 270 bin TL, 2 oda 1 salon daireler ise 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, üniversitelere yakın mesafede, deniz otobüsüne 3 kilometre, Tüyap Fuar Merkezi’ne 9 kilometre uzaklıkta inşa edilen Allure Tower Avcılar Konutları Doruk GYO imzası taşıyor. 


Avcılar Allure Tower'da yer alan sosyal yaşam alanları...