24 / 04 / 2024

Almanya inşaat kazası

Almanya inşaat kazası

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Almanya'da çalışan inşaat işçilerinin koronavirüs isyanı!

Almanya'ya götürüldüğü iddia edilen inşaat işçileri, bazı arkadaşlarının Koronavirüs’e yakalandığını söyleyerek, “Bizi burada öldürecekler” dedi.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Yeniden konut edinme şansı giderek azalıyor! İnşaat sektörü alarm vermeye başladı!

Almanya'da inşaat sektörü alarm vermeye başladı. Alman hükümetinin yılda 400 bin yeni konut inşa etme hedefi giderek uzaklaşıyor hatta 2025 yılına kadar 100 bin sınırının altına düşmesi bekleniyor.

Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat) tarafından açıklanan rakamlara göre, Avro Bölgesi'nde inşaat üretimi Mart ayında yüzde 2,4 düştü. Verilen detaylara göre, inşaat üretimi, Avusturya'da yüzde 10,9, Slovakya'da yüzde 10,3 ve Almanya'da yüzde 4,6 oranında geriledi.

Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri yüzde 15,1 arttı!

Açıklanan verilere göre, Almanya'da yeni konutlar için inşaat maliyetleri, Şubat ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15,1 artış gösterdi.

Almanya merkezli inşaat şirketi Einz A Group, Türkiye pazarına geliyor! 

Emlak, lojistik, ithalat, ihracat ve proje üretimi alanlarında hizmet veren Almanya merkezli Einz A Group’un inşaat kolu olan Einz A Home Türkiye pazarına geliyor. İşte Einz A Group Yönetim Kurulu Başkanı Salih Sönmez'in konuyla ilgili o açıklamaları...

Almanya'da inşaat maliyetleri Kasım 2021’de yıllık yüzde 14 arttı!

Almanya’da yeni konut inşaat maliyet endeksi yüksek malzeme fiyatlarının etkisiyle 2021'in Kasım'ında yıllık yüzde 14,4 yükseldi.

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

2021 Mayıs için Almanya'da iflas eden şirketlerin sayısı açıklandı. Sene içerisinde inşaat sektöründe 180 başvurusu gerçekleşti. 

Bilecik'te inşaat kazası: 1 ölü!

Bilecik'te meydana gelen inşaat kazasında bir işçi hayatını kaybetti.

Sivas'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Sivas Eğri Köprü Mahallesi'nde meydana gelen inşaat kazasında 1 işçi yaşamını yitirdi...

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Kocaeli Darıca'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Kocaeli'ye bağlı Darıca'da inşaatın iskelesi çökmesi sonucunda bir işçi yaralandı. 

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Ordu'da inşaat kazası: 1 ölü! 

Ordu'nun Altınordu ilçesinde inşaat halindeki bir binadan düşen Emre Sançar isimli işçi yaşamını yitirdi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Almanya inşaat kazası Haberi

Almanya inşaat kazası

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti başkenti Düsseldorf'ta inşaat yapılan bir binanın iskelesi çöktü. A Haber'de yer alan habere göre; iskelenin çökmesi sonucunda binanın bir kısmı da yıkıldı. Birol Magan (39) isimli bir Türk vatandaşı ve bir işçi daha enkaz altında kaldı.

Enkazda yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Zonguldaklı olduğu açıklanan Türk işçi Birol Magan'ın hayatını kaybettiği belirtildi. 

Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri inşaat alanına gönderildi. Çökmenin yaşandığı sırada inşaatta 10 kişinin çalıştığı belirtildi. 

Pakistan'da 5 katlı bina çöktü: 2 ölü, 8...