25 / 04 / 2024

almanya istikbal mağazası Stuttgart

almanya istikbal mağazası Stuttgart

Boydak Holding’e ait İstikbal Mobilya, Ludwigshafen’den ve Nürnberg’den sonra Almanya’daki en büyük mağazasını Stuttgart’ta açıldı. İstikbal, 2014 yılı sonuna kadar Almanya’daki mağaza sayısını ona çıkarmayı hedefliyor...

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Douglas Avrupa'daki 500 mağazasını kapatacak!

Merkezi Almanya'da bulunan, parfüm ve kozmetik perakendecisi Douglas, koronavirüs salgınının tüketici alışkanlıklarını değiştirmesinin etkisiyle Avrupa'daki 500 mağazasını kapatıyor.

Altınyıldız Classics yurt dışında 22. mağazasını açtı!

Almanya'daki ilk mağazası Frankfurt'ta bulunan Altınyıldız Classics, yurt dışında 22. mağazasını açtı...

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Yataş, Almanya'da ilk Enza Home mağazasını açtı!

Enza Home’un, Almanya’nın Essen kentinde, alışveriş caddesi Einkaufsstrasse üzerinde yer alan yeni konsept mağazasının açılışı dolayısıyla bir kokteyl düzenlendi.

Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor!

Dünya markası olma vizyonuyla yurtdışında büyüme stratejisine hız veren Simit Sarayı Almanya'daki 6'ncı mağazasını açıyor. Mağaza 24 Nisan'da Giessen'de açılacak.

Media Saturn Grubu Almanya'da bininci mağazasını açtı!

Media Markt Türkiye'nin bağlı olduğu Media-Saturn Grubu, bininci mağazasını Almanya’da hizmete açtı.Media-Saturn, 21 milyar euro net cirosu ve 65 bine yakın çalışanıyla 15 Avrupa ülkesinde faaliyet gösteriyor.

Nolte merkez mağazasını açtı!

İthal mutfak markası Nolte, Türkiye’deki merkez mağazasını açtı. Almanya’nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından biri olan şirketin Türkiye’deki mağaza sayısı böylece 15’e ulaştı.

Cabinet, Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı!

Almanya’ nın kişiye özel tasarımları ve ‘hot couture’ modelleriyle adını dünyaya duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’ nda müşterilerinin hizmetine sundu...

Alman mobilya devi Cabinet ikinci mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Almanya’nın özel tasarımları ve hot couture modelleriyle adını duyuran mobilya markası Cabinet, Kalamış’tan sonra Türkiye’deki ikinci mağazasını Nişantaşı’nda açtı. Cabinet’in kurucusu Michael Greven, kızı Julia Greven ve işletmeci Faruk Kurt açılıştaydı.

İstikbal, Bafra’da 10’uncu mağazasını açtı!

Türkiye’nin lider mobilya markası İstikbal, yurtiçi mağazalaşma atağına devam ediyor. İstikbal, Türkiye çapında 850’nci, Samsun genelinde ise 10’uncu mağazasını Bafra’da açtı. İstikbal Türkiye genelinde 850 mağazaya ulaştı.

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

almanya istikbal mağazası Stuttgart Haberi

almanya istikbal mağazası Stuttgart


Boydak Holding’e ait İstikbal Mobilya, Ludwigshafen’den ve Nürnberg’den sonra Almanya’daki en büyük mağazasını Stuttgart’ta açıldı. İstikbal, 2014 yılı sonuna kadar Almanya’daki mağaza sayısını ona çıkarmayı hedefliyor. İstikbal, önemli bir ihracat destinasyonu olan Almanya’da Frankfurt, Hamburg ve Berlin başta olmak üzere büyük şehirlerde mağazalar açacak.


Avrupa’nın sayılı mobilya üreticilerinden Boydak Holding markası İstikbal, Almanya’daki beşinci mağazasını Stuttgart’ta açtı. Stuttgart mağazası ile birlikte dünya genelinde yurtdışı mağaza sayısı 300’ü geçen İstikbal, Almanya’daki mağazacılık faaliyetlerine de hız verdi. İstikbal’in hedefi 2014 sonuna kadar Almanya’da on mağazaya ulaşmak.


Şıklıktan vazgeçmeyen ve evlerini konforlu birer yaşam alanına dönüştürmek isteyenler için Türkiye’de ve yurtdışındaki binden fazla mağazasıyla faaliyet gösteren İstikbal Mobilya’nın bir dünya markası olma hedefiyle Almanya’da yoluna devam ettiğini belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf...