25 / 04 / 2024

almanya türk esnaf kira sorunu

almanya türk esnaf kira sorunu

Almanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle zor günler geçiren Türk esnaf kira sorunu yaşıyor...

5 Türk emeklinin aylığı, Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamıyor: 10 bin TL ile 298 Euro alınabiliyor!

Bir Türk vatandaş ile bir Alman vatandaşın emekli maaşları karşılaştırıldığında, 5 Türk emeklinin aylığının Almanya’daki standart emekli maaşını bile karşılamadığı belirlendi. İşte rakamlar...

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Kuveyt Türk'ten esnaf ve çiftçilere destek; 300 TL harcama iadesi, 500 TL altın puan

Kuveyt Türk, müşterilerine yönelik özel bir teklif sunarak esnaf ve çiftçileri desteklemeye devam ediyor. Banka, yeni müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir "Hoş Geldin Paketi" sunarak, finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. İşte detaylar...

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Almanya’da bir Türk 100 metrelik sokağı aldı: "Ya evinizin önünü satın alırsınız ya da yolu kapatırım"

Almanya’da 100 metre uzunluğundaki bir sokağı satın alan Türk, orada oturanlara bir yazı yolladı ve 3 Mayıs tarihine kadar evlerinin önünü satın almalarını, yoksa kendisinin yolu kapatacağını söyledi. 

Almanya Havalimanına Türk işçi alınacak! Saatte en az 275 TL kazanmak isteyenler hemen başvursun!

Almanya’da havaalanlarındaki çalışan eksikliği sebebiyle, yaşanan kaosu önlemek amacıyla için Türk işçi arayışına gidilmesi ülkedeki sıcaklığını koruyor. Yetkililer, halen bazı havalimanlarının Türk işçi beklediği kaydedildi. 

Almanya kapılarını Türkiye’ye açtı! Almanya havalimanına Türk işçi alımı başladı!

Almanya, Türk işçi alımına başladı. Almanya havalimanlarında çalışacak personel aranıyor. İşte merak edilen detaylar!

Almanya havalimanlarına binlerce Türk işçi alınıyor! Onay geldi, başvurular başlıyor! İşte şartlar

Almanya havalimanlarındaki personel sorunun önüne geçebilmek için Türk işçi alımları yapılacağı duyuruldu. Gelen onayın ardından başvuru süreci başladı. Milyonlarca kişi şartları merak edip araştırılıyor. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvuru şartları neler? Kaç kişilik alım olacak?

Yurt dışında yaşamak isteyenlere müjde! 27 bin liraya Türk işçi aranıyor

Avrupa ülkelerinden iş ilanları gelmeye devam ediyor. Bu kez Almanya 27 bin liraya Türk işçi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Almanya "acil olarak" duyurdu! Binlerce Türk çalışan alınacak! İşte başvuru şartları

Almanya salgın sonrası havaalanlarında yaşanan yoğunluktan dolayı 3 bin Türk işçi alacağını açıkladı. İşte başvuru şartları...

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

almanya türk esnaf kira sorunu Haberi

almanya türk esnaf kira sorunu

Almanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle zor zamanlar geçiren Türk esnaf, hükümetten yardım bekliyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Köln'de "Küçük İstanbul" olarak da bilinen Keup Caddesi esnafının yaklaşık olarak yüzde 80'i salgın nedeniyle getirilen kısıtlamalar yüzünden iş yerini açamıyor. 

Nasyonel Sosyalist (NSU) yeraltı terör örgütü tarafından 2004 yılında çivili bomba saldırısının hedefi olan ve Türklerin yoğun yaşadığı caddede iş yerlerini açan Türk esnaf, Anadolu Ajansu muhabirine Alman hükümetinden beklentilerini anlattı.

- "Esnaf ayakta zor duruyor"

Caddede restoran ve pastane işleten İsmail Aldağ, senelerce vergi ödediklerine ve Alman ekonomisine katkıda bulunduklarını söyleyerek, hükümetten acil yardım beklediklerini belirtti.

Aldağ, "Fazla iş olmamasına rağmen insanlara hizmet için iş yerimizi açıyoruz. Bu krizin sonu belli değil, bir tarih belli olsa ona göre davranılır. Çoğu esnaf zaten zor ayakta duruyor,...