27 / 04 / 2024

almus akarçay oldu

almus akarçay oldu

Tokat İli Almus ilçesine bağlı Görümlü Beldesinin isminin “Akarçay Görümlü” olarak değiştirilmesine karar verildi. Karar bugün İçişleri Bakanlığı tarafından 29228 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Mini Countryman’in zamsız fiyatları şaşırttı! Yine 1 lira bile zam gelmedi!  

Mini Countryman’e geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da bir lira bile zam gelmedi. Peki Mini Countryman’in güncel fiyatları ne kadar? 

DS 7'ye bu ay da zam uğramadı! İşte DS7'nin güncel fiyatları!

Fransız devi DS Automobiles DS 7'nin merakla beklenen yeni fiyatlarını web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay ki fiyatarı da yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

3 büyüklere de sponsor olan dev çay üreticisi iflasın eşiğinde!

Küresel ekonomik krizin etkisi her sektörü derinden sarsıyor. Krizden nasibini son alan ise dev çay üreticisi Tirebolu 42 Çay oldu. Türkiye'nin önemli çay firmalarından olan firma konkordato istedi.

Skoda Scala’nın Ekim 2023 fiyat listesi belli oldu! En ucuz Scala’nın fiyatı ne kadar?

Her ay olduğu gibi ekim ayında da tüm modellerinin tek tek fiyat listelerini paylaşan Skoda, Scala’nın da yeni fiyat listesini açıkladı. Açıklanan listeye bakıldığında Scala’ya ekim ayında zam yapılmadığı görüldü.

BMW’den X Serisi’ne eylül müjdesi! Eylülde bu modellere zam gelmedi!

BMW, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bazı modellerine zam yapan BMW, bazı modellerine indirim yaptı ve bazı modellerinde de ağustos ayı fiyatıyla yola devam etme kararı aldı. Bu kapsamda, X1 ve X2 serilerine de zam gelmediği öğrenildi.

Seat İbiza alacaklara müjde! İbiza’nın Eylül 2023 fiyatı değişmedi!

Seat, her ay olduğu gibi yine yeni ayla beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etti. Ancak, Seat’ın en çok sevilen ve satılan modellerinden İbiza’ya bir zam gelmediği öğrenildi.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Fiat Ducato'nun yeni fiyatları tek tek açıklandı! 25 bin TL'lik indirimi duyanlar bayram etti!

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen ticari araçları arasında yer alan Fiat Ducato'ya geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da tam tamına 25 bin TL'lik indirim geldi. İşte Fiat Ducato'nun güncel fiyat listesi...

Ticari araç almak isteyenler dikkat! Fiat Ducato'ya yine tam 25 bin liralık indirim geldi!

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Ducato'ya geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay da tam 25 bin TL'lik indirim geldi. İşte Fiat Ducato yeni fiyat listesi...

Seat Ateca’ya bir ayda tam 155 bin TL zam geldi! Seat Ateca’nın yeni fiyatı ne kadar oldu?

Her ay olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesini güncelleyen Seat, Ateca’nın da fiyatında güncellemeye gittiğini duyurdu. Bu kapsamda, Ateca’ya tamı tamına 155 bin TL zam yaptığını duyuran Seat, Ateca’nın yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Daha az tüketim! Daha fazla sürüş keyfi! BMW Z4 ile sürüş keyfini doruklarda yaşama zamanı!

Her ay olduğu gibi bu ay da tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlayan BMW, Z4 modelinin yeni fiyatını duyurdu. Peki, BMW Z4’ün teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Ticari araçların efsanevi modeli Ford Transit Minibüs’e zam geldi mi?

Ford’un ticari araç sınıfında yer alan ve ticari araç satın almak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan Transit Minibüs’ü yeni fiyatı merak ediliyor. Ford, her ay olduğu gibi bu ay da Transit Minibüs’ün yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

almus akarçay oldu Haberi

almus akarçay oldu

YER ADININ DEĞİŞTİRİLMESİNE DAİR KARAR


İçişleri Bakanlığından:


             Tokat İli Almus İlçesi Görümlü Beldesinin isminin “Akarçay Görümlü” olarak değiştirilmesi, 5393 sayılı Kanunun 10 uncu maddesi uyarınca uygun...