29 / 03 / 2024

Alp Parmaksızoğlu

Alp Parmaksızoğlu

RGM Turkey'in Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu, “Gayrimenkullere, dijital bir platformun kullanımıyla, giderek artan bir oranda verimlilik, güven ve yönetimsel şeffaflık sayesinde değer kazandırıyoruz” dedi.

Ankara'ya Çankaya'ya 519 adet yeni konut geliyor! 460 milyon TL'ye mal olacak!

Özoğlu Shn Adi Ortaklığı yeni konut projesi için harekete geçti. 460 milyon TL'ye mal olması beklenen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapılarak ÇED sürecini başlattı.

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alp Met İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Cemal Şahin ve Muhammet Burak Şoltoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeldeğirmeni Otelcilik Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Alihafızoğlu tarafından kuruldu.

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

O ilde 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev arayanlar hemen bakın!

Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mevkiilerinde yer alan 3 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Varsan İnşaat Hafriyat Tekstil Reklam Züccaciye Kozmetik Gıda Peyzaj Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İzoğlu tarafından kuruldu. 

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem GÖkgözoğlu tarafından kuruldu.

O ilde 787 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ve 5+1 konut satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Niğde ili Bor Belediye Başkanlığı, Niğde ili, Bor ilçesi, Ahmet Kuddisi ve Cığızoğlu mahallelerinde yer alan 5 adet 3+1 ve 1 adet 5+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çavuşoğlu Alp İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Alp Çavuşoğlu tarafından kuruldu. 

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Alp Parmaksızoğlu Haberi

Alp Parmaksızoğlu

RGM Turkey Genel Müdürü Alp Parmaksızoğlu, gayrimenkulde proje kadar tesis yönetiminin de belirleyici bir değer kriteri olduğunu belirtti. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, djital platformdaki yeni uygulamaların öneminin altım çizen Parmaksızoğlu: “Yeşil binalar, karma kullanımlı projeler, rezidans ve plazalar, otoyol hizmet tesisleri ile üniversite kampüslerinin de arasında bulunduğu özellikli projelerin yönetiminde, RGM GmbH tarafından geliştirilen dijital bir platformun kullanımıyla, giderek artan bir oranda verimlilik, güven ve yönetimsel şeffaflık sayesinde değer kazandırıyoruz” dedi.

7 YILDIR TÜRKİYE’DE


RGM Group her geçen yıl tesis yönetimi şirketleri arasındaki yerini daha da yukarı taşıdı. 20 yıldan uzun süredir Almanya merkezli olarak faaliyet gösteren RGM Group’un Türkiye branşı olan RGM Turkey, 2010 yılında beri Türkiye’de faal durumda. RGM Turkey’in İstanbul ve Ankara’da iki adet merkez...