26 / 04 / 2024

Alparslan Türkeş Kavşağı

Alparslan Türkeş Kavşağı

Manisa Belediyesi’nin İzmir-Bursa sürat yolundaki trafiği rahatlatmak amacıyla temelini attığı Alparslan Türkeş Kavşağı’nda çalışmalar hızla devam ederken, Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de, yağmur suyu drenaj çalışmasını büyük ölçü

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı!

Afganistan'ın kuzeyinde yer alan Cüzcan vilayetinde Afganistan'daki Alparslan Türkeş Erkek Öğrenci Yurdu hizmete açıldı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Akyazı Kavşağı yıl sonunda açılacak!

Kuzey Marmara Otoyolu ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "2020'nin sonunda Akyazı Kavşağı'na kadar bağlayacağız" dedi...

Alparslan Türkeş Müzesi Lefkoşa'da açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Lefkoşa'da müzeye dönüştürülen MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in doğduğu evin açılışı gerçekleştirildi.

Alparslan Türkeş'in evi müze oldu! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin kurucu genel başkanı merhum Alparslan Türkeş'in KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan doğduğu evin müzeye çevrilmesi için talimat vermişti. Müzenin açılışı bugün yapıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağı açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan Kuzey Marmara Otoyolu'nun TEM kavşağının açılacağını duyurdu. 

Alparslan Türkeş'in evi müzeye dönüşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin Kurucu Genel Başkan merhum Alparslan Türkeş'in KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan doğduğu evin müzeye çevrilmesi için talimat verdi.

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı için tünel yapılıyor!

Pendik'te Kavakpınar Kavşağı çalışması kapsamında Kavakpınar ile Orhangazi’yi birbirine bağlayacak tünelin yapımına başlandı.

Fikirtepe Ünalan Kavşağı ile Avrasya'ya bağlanıyor!

Fikirtepe’de İBB tarafından yapımına başlanan Ünalan Kavşağı ile E-5 Ankara istikametine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne Fikirtepe’den direkt ulaşım sağlanacak. 

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Alparslan Türkeş Kavşağı Haberi

Alparslan Türkeş Kavşağı



Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nün Alparslan Türkeş Kavşağı’nda sürdürdüğü yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu ve Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu yerinde inceledi. çalışmaların geldiği nokta hakkında Nohutçu’dan bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, çalışmanın İzmir-Bursa sürat yolu ve Kenan Evren Sanayi Sitesi açısından önemli olduğuna vurgu yaptı. Kenan Evren Sanayi Sitesi’nde yağmur suyu drenaj çalışmasının 330 metre olarak tespit edildiğini belirten Çipiloğlu, “Onun hemen hemen 300 metresini bitirdik. Son 30 metresi kaldı, onun da son bağlantıları yapılıyor. Bizim kavşağımız açılmadan önce bütün yağmur suyu drenaj çalışmalarının tamamı bitmiş olacak. Yarın herhangi bir yağmur yağdığında hiçbir sıkıntımızın olmayacağını biliyoruz. İzmir-Bursa sürat yolundaki binlik atık su boru hattına 800’lük...