29 / 03 / 2024

Alper Demirtaş

Alper Demirtaş

Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu

Nook Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nook Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alper Demirtaş tarafından kuruldu.

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvener Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veli Çakırca, Birkan Dıragat ve Alper Demirtaş ortaklığında kuruldu. 

Alper Alptekin: Tokat'ta kentsel dönüşüm şart!

Uzun süredir konut sektöründe Tokat'ta faaliyet gösteren Mali Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Alper Alptekin çarpıcı açıklamalarda bulundu:

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha evleniyor!

34 Yapı'nın ortağı Avukat Alper Saha Özge Acı ile 23 Ağustos Salı günü dünya evine giriyor. Emlakkulisi.com ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Alper Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alper Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Ünsal ortaklığında kuruldu.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde binalar yıkılıyor!

BURSA Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni bina yapılacak Demirtaşpaşa İlkokulu'nun çevresinde kamulaştırılan binaların yıkımını başlattı. Altepe, Bursa’nın bir kalite kenti olması yolundaki çalışmaları hızla sürdürdüklerini söyledi.

Turhan Demirtaş: Emniyetin projesi, belediyenin projesine eklensin!

Zonguldak Belediye Meclisi’nin Haziran ayı birinci birleşimi, yapıldı. Demirtaş, “‘Gazipaşa’yı trafiğe kapattım’ demekle bu iş olmuyor. Emniyet Müdürümüzün bu alanda çok güzel bir çalışması var. O proje, belediyenin projesine eklenmeli” dedi.

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Demirtaş Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi, Bayram Demirtaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 700 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Taşlıçeşme Sokak'ta kuruldu.

Demirtaş Palas'ta 185 bin TL'ye 1+1!

Pendik'te hayata geçirilen Demirtaş Palas projesinde fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6,5+1 konut seçenekleri bulunuyor.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Alper-İtibar İnşaat Selective Blue projesi Kartal'da yükseliyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci devam ediyor.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de yılda 30 bin konut dönüşmeli!

İzmir’de yılda 30 bin konutun dönüştürülmesi gerektiğini ancak 1 santim bile yol alınamadığını söyleyen Demirtaş, “Kentsel dönüşümde bizlere de rol verilmesi gerekiyor” dedi

Alper İnşaat Selective Port'tan 2 bin 850 liraya bahçeli ev kampanyası!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Alper Demirtaş Haberi

Alper Demirtaş


Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Aral, Alper Demirtaş, Birkan Dıragat ve Veli Çakırca tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.  Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; inşaat taahhüt ve mühendislik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Güvener Proje Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Beşyol Mahallesi, Camii Sokak, Güvener Plaza, No:10...