23 / 04 / 2024

Alper İnşaat Selective Port

Alper İnşaat Selective Port

Selective Port’ta kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle daire sahibi olunuyor. Projede piyasa koşullarının altında vade oranları sağlanıyor.

Alper İnşaat Selective Port'tan 2 bin 850 liraya bahçeli ev kampanyası!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Selective Port'ta 2016 yılı boyunca ayda 3 bin 432 lira taksitle!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta 3+1 dairelerde 2016 yılı boyunca ayda sadece 3 bin 432 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

Selective Port'ta 4+1 fiyatları 706 bin 80 liradan başlıyor!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, yakın çevresinde konumlanan Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla, ailelerin yaşamını kolaylaştırıyor. 4+1 daireler 706 bin 080 liradan başlayan indirimli fiyatlarla satılıyor.

Alper İnşaat Şubat kampanyasıyla ev aldırıyor!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta 3+1 dairelerde 2016 boyunca ayda sadece 3 bin 180 lira taksitle ev sahibi yapıyor.

Selective Port'ta banka kredili ödemelerle! 60 ay 0.61 vadeyle!

Banka kredisi kullanabilme imkanı da bulunan Selective Port'ta, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla büyük avantaj sağlanıyor.

Selective Port: 2 bin 850 liraya metroya komşu bir yaşam!

Alper İnşaat’ın Pendik’te yükselen projesi Selective Port, 2 bin 850 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 2 bin 850 lira taksitle metroya komşu bir yaşamın kapılarını açıyor.

Pendik Selective Port fiyatları!

Alper İnşaat imzalı Pendik Selective Port fiyatları 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Selective Port Evleri fiyat!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan projede daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Selective Port Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Alper İnşaat Selective Port daire fiyatları!

Konum bilgisine göre Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Alper İnşaat Selective Port daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port fiyatları!

Pendik Selective Port fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Alper İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Alper İnşaat Selective Port fiyatları!

Alper İnşaat Selective Port fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği proje 13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Alper İnşaat Selective Port'ta 48 ay vade! Son 8 gün!

Toplam 320 adet konuttan meydana gelen Selective Port projesinde daire fiyatları 157 bin liradan başlıyor. Selective Port projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor...

Alper İnşaat Selective Port'ta 157 bin liraya 1+1! Son 10 gün!

Ön satış sürecinin bitmesine 10 gün kalan Selective Port projesinde daire fiyatları 157 bin liradan başlıyor. Projede 0,90 faiz oranıyla 48 ay vadelendirme imkanı sunuluyor...

Alper İnşaat Selective Port'ta 220 bin TL'ye 2+1! Son 13 gün!

13 gün sonra fiyatların güncelleneceği Alper İnşaat Selective Port'ta avantajlı satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlıyor.

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alper Potuk 'İnşaat işine yatırım yaptı battı' haberlerini yalanladı!

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, hakkında çıkan "İnşaat işine yatırım yaptı battı" haberlerini yalanladı. Potuk, "Çıkan haberler tamamen asılsızdır" dedi...

Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire!

Alper İnşaat imzasıyla Pendik Yayalar'da geçirilecek olan yeni proje 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşuyor. İşte, Alper İnşaat Yayalar Projesi satılık daire seçenekleri...

Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim!

Alper İnşaat imzası taşıyan Alper İnşaat Yayalar projesi, 1.086 daire ve 19 dükkandan oluşuyor. Alper İnşaat Yayalar 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Alper İnşaat Pendik Yayalar projesi ile 1.086 konut yolda!

Alper İnşaat, Pendik Yayalar bölgesinde 1.086 konut ve 19 dükkandan oluşan yeni projeye hazırlanıyor...

Aytaç İnşaat'ın acı günü: Kasım Zenel vefat etti!

Aytaç İnşaat A.Ş'nin kurucuları Enver, Hakan, Alper Aytaç'ın yakın dostu Kasım Zenel hayatını kaybetti. Aytaç İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Alper Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alper Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Ünsal ortaklığında kuruldu.

Selective Blue'da yüzde 20 fiyat avantajıyla!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue'da ön talep süreci devam ediyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Alper İnşaat Selective Port Haberi

Alper İnşaat Selective Port

Selective Port hakkında detayı bilgi almak için tıklayın


Alper İnşaat tarafından, Pendik  Ankara  Caddesi’nde hayata geçirilen ve satışların büyük kısmı tamamlanmış olan  Selective Port  projesinde başlatılan kampanya ile sadece 2 bin 850 lira 


peşinat vererek bahçeli ev sahibi olmak mümkün. Kampanya kapsamında, 2016 yılı boyunca 2+1 bahçeli daireler için her ay sadece 2 bin 850 lira düşük taksit imkanı sunulan proje için  Alper İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Alper Ünsal, “Hem iyi bir yatırım, hem yaşam standartlarını yükseltecek bir hayatı hedefleyenlerin Selective Port’un sınırlı sayıdaki bahçeli dairelerinden birine sahip olmak için, bir an önce harekete geçmelerini öneriyorum.” dedi.


Ev sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği projede, 120 ay 0.92 gibi piyasa koşullarının altında vade oranlarıyla da büyük avantaj sağlanıyor. Projede, Kampanya dahilinde,...