26 / 04 / 2024

Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş

Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş

Doğu Karadeniz'e gelen ve yılın ilk kruvaziyer gemisi olan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon Limanı'na demirledi. Gemide Alman uyruklu 271 yolcu ile 165 personel bulunduğu öğrenildi...

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Ataköy Marina Mega Yat Limanı'na 62 milyon dolarlık yatırım!

Ataköy Marina ve Yat İşletmeleri AŞ Genel Müdürü Demirtaş: "Ataköy Marina Mega Yat Limanına, DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirildi" dedi.

Filyos Liman projesi 537 milyon TL'ye ihale edildi!

Filyos Liman Projesi ihalesi sonuçlandı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nde yapılan ihaleyi kazanan firmalara yer teslimi yapılacak. 537 milyon liralık ihale ile yıllardır bekleyen Filyos’ta ilk adımı atılmış oldu.

Bursa Ro-Ro Limanı imar planı onaylandı!

Burulaş tarafından hazırlanan feribot ve ropax iskeleleri ile konteyner limanı, Ro-Ro limanı ve genel kargo limanı projelerinin 1/100000 il Çevre Düzeni Planı'na işlenmesi ile ilgili plan değişiklikleri oy çokluğu ile kabul edildi.

ADÜAŞ'tan İnebolu Limanı ve 30 gayrimenkul ihalesi!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, İnebolu Limanı işletme hakkının verilmesi işini ve 30 gayrimenkulü ihaleye çıkarıyor. Özelleştirme ihalesine son teklif verme tarihi 27 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Tekirdağ Yat limanı ihalesi 22 Aralık'ta!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Yat Limanı'nı Yap-İşlet-Devret modeli çerçevesinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu ihale 22 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Vasip Şahin Salı Pazarı Liman çalışması hakkında bilgi aldı!

Salı Pazarı Liman İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş'ye gelişinde Genel Müdür Adem Büyük ve yardımcıları tarafından karşılanan Vali Şahin, yürütülen "Salı Pazarı Liman Çalışması" hakkında firma yetkililerinden brifing aldı.

Antalya Altın Portakal Yat Limanı ön tasarım projesi tamamlandı!

Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesinin tamamlandığı bildirildi. Yapılan yazılı açıklamada, Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü yetkililerinin 24 Temmuz'da Antalya'ya gelerek yat limanları konusunda inceleme yaptığı belirtildi.

Aliağa konteyner limanı açılış için gün sayıyor!

Aliağa ilçesinde Ege'nin en büyük konteyner limanını inşa eden APM Terminals Genel Müdürü Larsen, Türkiye'nin en büyük konteyner limanlarından biri olacak APM Ege Terminali'nin hızla ilerlediğini belirtti.

Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi toplantısı 12 Mayıs'ta!

T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Muğla'da Güllük Limanı Genişletme Projesi için 12 Mayıs 2015 günü saat 13:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş Haberi

Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş


Doğu Karadeniz'e gelen bu yılın ilk kruvaziyer gemisi olan 271 Alman turist taşıyan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon'a geldi.


Doğu Karadeniz'e gelen ve yılın ilk kruvaziyer gemisi olan Bahama bayraklı "Hamburg", Trabzon Limanı'na demirledi.


Bahama bayraklı 150 metre uzunluğundaki kruvaziyer, sabah saatlerinde Trabzon Limanı'na demirledi. Gemide Alman uyruklu 271 yolcu ile 165 personel bulunduğu öğrenildi. 


Doğu Karadeniz'e gelen yılın ilk kruvaziyer gemisinden inen yolcular, Trabzon'da Alport Liman Genel Müdürü Muzaffer Ermiş, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Şefi Hasan Hacıahmetoğlu ve beraberindeki heyet tarafından törenle karşılandı. 


Törende Alman turistler, ayak bastıkları Trabzon limanında kemençe eşliğinde horon oynadı ve hamsi maskotu ile fotoğraf çektirdi. 


Trabzon'a bu yıl 40'a yakın kruvaziyer gemi gelecek


Ermiş ve beraberindeki heyet tarafından yolculara çiçek, Trabzonspor kaşkolu, Trabzon'un tanıtım kataloğu ile fındık takdim edildi. 


Trabzon'a...