25 / 04 / 2024

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.



Bodrum, Kovid-19 salgını sürecinde de belki de Türkiye'nin en hızl büyüyen yerlerinden oldu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Bodrum'da tapu daireleri alım-satım işlemlerine yetişemeyecek duruma geldi. Hepsinin önünde uzun sıralar oldu.

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. 

Bodrum a yeni yat limanı yapılıyor!

Bodrum'da yeni bir proje de hayata geçiriliyor. Bodrum merkezde iki ayrı liman bulunuyor. Biri Bodrum Yat Limanı diğeri ise Cruise Limanı. Bodrum Yat Limanı yüzde 100 doluluk kapasitesiyle ön planda. Buna karşılık Cruise pazarındaki durumda açık. Aslında Cruise Limanı da kentin merkezinde konumlanıyor gibi. Yani yaşam alanlarının içinde bulunuyor. Fakat bu bölge merkeze göre daha sakin bir alan. Alınan bilgilere göre Cruise Limanı'nın yat limanı yapılması için yeni bir projenin çizimi yapılmış. Sessiz sedasız sürdürülen projeyle eski limanın tamamıyla değiştirilmesi amaçlanıyor.

Bodrum a yeni yat limanı yapılıyor!

Yaşam alanları ve yeni yapılarıyla alana farklı bir soluk kazandırması planlanan projede onay aşamalarının da sonuna gelinmek üzere. Bu projenin hayata geçirilmesiyle alanda çok ciddi bir hareketlilik oluşacağı öngörülüyor. 


Geri Dön