20 / 04 / 2024

bodrum yeni yat limanı

bodrum yeni yat limanı

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Borsada yeni yatırım yapacaklar dikkat! Sektörel olarak nasıl dağılım yapılmalı?

Uzun vade hisse senedi yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsada yeni yatırım yapacaklara kendi portföyü üzerinden sektörel olarak nasıl dağılım yapılması gerektiğini portföy yönetmenin nasıl yapılacağını anlattı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Borsa İstanbul'da rekor kırıldı! Geçen hafta 300 bin yeni yatırımcı geldi! 

Borsa İstanbul’da artış sürerken, 2-9 Haziran haftasında 300 bin yeni yatırımcının geldiği belirlendi. Bu sene halka arzda da 25.9 milyar lira ile TL bazında şimdiden rekora imza atıldı. 

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

2011’de Bitcoin satın alan milyarderden yeni yatırım alanı tavsiyesi!

Bitcoin’i 2011’de satın alan milyarder, yeni yatırım alanlarını açıkladı. İşte bütün ayrıntılar...

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

bodrum yeni yat limanı Haberi

bodrum yeni yat limanı

Bodrum, Kovid-19 salgını sürecinde de belki de Türkiye'nin en hızl büyüyen yerlerinden oldu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Bodrum'da tapu daireleri alım-satım işlemlerine yetişemeyecek duruma geldi. Hepsinin önünde uzun sıralar oldu.

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. 

Bodrum'da yeni bir proje de hayata geçiriliyor. Bodrum merkezde iki ayrı liman bulunuyor. Biri Bodrum Yat Limanı diğeri ise Cruise Limanı. Bodrum Yat Limanı yüzde 100 doluluk kapasitesiyle ön planda. Buna karşılık Cruise pazarındaki durumda açık. Aslında Cruise Limanı da kentin merkezinde konumlanıyor gibi. Yani yaşam alanlarının içinde bulunuyor. Fakat bu bölge merkeze göre daha...