26 / 04 / 2024

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirket adresi

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirket adresi

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Khalıd Zekı Talıb  İle Ibrahım Khalıd Zakı Talıb ortaklığında kuruldu.

Dreg İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dreg İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Derya Ergezgin tarafından kuruldu.

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armel Emlak İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Doğuş ve Metin Doğuş ortaklığında kuruldu.

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rat İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Acar tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

TÜİK açıkladı, Turizm geliri 20 milyar doları aştı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in yaptığı açıklama doğrultusunda yer alan rakamlara göre turizm geliri Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında 20 milyar doları aştı. İşte TÜİK'in açıkladığı rakamlar...

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Çağrankaya Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahes İnşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş. taarfından kuruldu.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan Grup Hafriyat Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Turan tarafından kuruldu.

Fany İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fany İnşaat Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Erden ve Ömer Erden ortaklığında kuruldu.

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nota İnşaat Tekstil Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Akbaba tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Turizm cenneti O ilimizde 7 bin 247 metrekare arsa satışa çıkıyor!

Yatırımcıların iştahını kabartan bir arsa daha satışa sunuluyor. Turizm cenneti İzmir Çeşme'de 7 bin 247 metrekare turizm imarlı arsa mahkemeden satışa çıkarılıyor.

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirket adresi Haberi

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirket adresi

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Khalıd Zekı Talıb  İle Ibrahım Khalıd Zakı Talıb ortaklığında kuruldu.

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı,ithalatı ve ihracatını yapmak. b. Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik tabi elyaflardan ve diger ipliklerden mamul örme ve dokuma kumasların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretinive pazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Alroıa Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:
A.Kahveci Mah.Avrupa Cad.Kubis İstanbul Park Res.No.108/174...