29 / 03 / 2024

Alsancak Stadyum çalışmaları ne zaman bitecek

Alsancak Stadyum çalışmaları ne zaman bitecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Alsancak Stadyumu'nda başlayan yenileme çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Alsancak Devlet Hastanesi'nde yenileme çalışmaları tamam!

İzmir'deki Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi yaklaşık beş aydır poliklinik ve klinik katlarında yapılan yenilenme çalışmalarıyla yeni yüzüne kavuştu.

İzmir Alsancak Stadı için çalışmalar hızlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisinin Alsancak Stadı'nın plan tadilatını onaylamasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde de çalışmalar hızlandı

Kocaeli Arena Stadyumu'da çalışmalar hızlandı!

İnşaatı devam eden ve stadyum tamamlandığında pişmaniyeye benzeyecek Kocaeli Arena Stadyumu'nda çalışmalar sürüyor. Son olarak stadyumun çatı bölgesindeki çalışmalar hızlandırıldı.

Batman'daki 15 bin kişilik stadyum çalışmaları yüzde 70 tamamlandı!

15 bin kişilik stadyum ve yüzme havuzu şantiyesinde çalışmalar son hız devam ediyor. 2017 yılının başlarında bitmesi planlanan 50 Milyon TL'lik dev yatırım inşaatının yüzde 70'i bitti.

İzmir Alsancak Stadı'nda zemin etüdü çalışmaları başladı!

İzmir'de çürük raporuyla 2014'te kullanıma kapatılıp geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı'nın yerine yeni stadyum yapılması için ilk somut adım atıldı, stat arazisinde zemin etüdü çalışmaları başladı.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde farklı kurumların aylardır bitirilemeyen altyapı çalışmaları yüzünden sokakların köstebek yuvasına dönmesi, bölgede evli ya da işyeri bulunan vatandaşları bıktırdı.

Akyazı Stadı'ndaki çalışmalar masaya yatırıldı!

Akyazı’da yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için koordinasyon toplantısı; Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti

Kıbrıs Girne'de kazı çalışmaları hız kesmiyor!

Girne'de yürütülen kazı çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. Girne Belediyesi'nden yapılan açıklamada, çalışmaların Girne Çevre yolunda başladığı ve Girne'den Alsancak'a doğru seyreden istikamette yolun tek şeride düşürüldüğü kaydedildi.

Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında son durum ne?

İzmir’de, Kurtuluş Savaşı sonrası Yunanistan’a taşınan Panianios Kulübü’nün 1910’da kullanmaya başladığı ve 2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı’ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi.

Alsancak Stadı'nın hafriyat çalışmalarında sona gelindi!

2014 yılı Ağustos ayında depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı'ndaki yıkım çalışmalarında sona gelindi. Emektar satta hafriyat çalışmaları da tamamlanmak üzere.

İzmir Atatürk Stadı'nda çalışmalar tamamlandı!

Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu, İzmir Atatürk Stadı'ndaki çalışmaların tamamlandığını Alsancak Stadı'nın tribünlerinin yıkımının bitmek üzere olduğunu açıkladı.

İzmir Alsancak'ta altyapı çalışmaları ne zaman bitecek?

İzmir'in Alsancak semtinde, geçen Ramazan Bayramı öncesi başlayan alt yapı çalışmaları hala sürerken, sokak ve caddeler şantiyeye döndü.

İzmir Alsancak Stadyumu'nda yıkım çalışmalarına başlandı!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatıldıktan tam 11 ay sonra yıkımına başlanan Alsancak Stadı’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Alsancak Stadyum çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

Alsancak Stadyum çalışmaları ne zaman bitecek

Nükhet Hotar, "İzmir'de stat yapılmasına sözde değil özde destek oluyoruz. Alsancak Stadı çok daha iyi şartlarda en kısa zamanda yeniden kapılarını açacak" dedi.


Nükhet Hotar, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan'ın ziyareti sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen yıl yapılan etütlerle depreme dayanaksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmalarının başladığını anımsatarak, stadın en kısa zamanda sporseverlerin hizmetine açılacağını belirtti. 


İzmir'de yıllardır sorun olan stat problemine bir türlü çözüm üretilemediğine işaret eden Hotar, Karşıyaka ve Göztepe kulüplerinin de stat taleplerini karşılanıncaya kadar takip edeceklerini belirtti.


Hotar, "Konuyla AK Parti hükumetlerinin yapmış olduğu girişimlere yerel yönetimler ve diğer partilerin milletvekilleri hep karşı çıktı. Karşı çıktıkları kadar destek olsalardı kenti stat konusu ile bu kadar germeyecekler, taraftarların da yüzleri...