20 / 04 / 2024

Alsancak Yapı

Alsancak Yapı

Alsancak Yapı Denetim Limited Şirketi, Aykut Bayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, Kent Palas 2'de kuruldu.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsancak Dizayn Mimarlık Tasarım Uygulama İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL'ye yapıldı.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Alsancak Stadı'nda sona yaklaşıldı!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Alsancak Stadı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ekmekçioğlu, yapımı devam eden Alsancak Stadı'nda çatının montajının devam ettiğini söyledi.

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Alsancak Evora İzmir fiyatları!

Alsancak Evora İzmir fiyatları haberimizde yer alıyor. Proje Teknik Yapı-Halk GYO ortaklığı ile inşa ediliyor.

Evora İzmir: Teknik Yapı-Halk GYO Alsancak projesinin ismi belli oldu!

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı tarafından İzmir Konak'ta hayata geçirilecek proje, Evora İzmir ismi ile yükselecek..

Alsancak Stadı'nda tribünler tamamlandı!

Türk futbol tarihinde önemli yeri olan, milli lig başladığında ilk maçın yapıldığı, ilk golün atıldığı İzmir Alsancak Stadı'nın yeniden yapılması çalışmaları, devam ediyor. 

Altay Alsancak Stadı için geri sayım!

İzmir'de yapımı devam eden Altay Alsancak Stadı'nda çalışmalar hız kesmiyor. Başkan Özgür Ekmekçioğlu, altyapı ile ilgili önemli projelerden bahsetti. 

Alsancak Stadı'nda ruhsat tamam!

İzmir'de "Depreme dayanıksız" raporu verilip yıkıldıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından aynı yerinde yeniden yapımına başlanan Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu çözüldü.

Alsancak Yapı Haberi

Alsancak Yapı

Alsancak Yapı Denetim Limited Şirketi, Aykut Bayrakdar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Mart'ta kuruldu. 


Alsancak Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.


Alsancak Yapı Denetim Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, Kent Palas 2 No:75...