26 / 04 / 2024

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  



CHP  İzmir  Milletvekili Atila Sertel, İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım sürecine ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sertel, ''Temeli dönemin Başkanı Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül 2017 tarihinde atılan Alsancak ve Göztepe stadlarının yapımının 2018 yılında tamamlanacağı ve 2019 yılı Ocak ayında hizmete gireceği vurgulanmıştı. Yine İzmir'de yapımı başlamayan Karşıyaka Stadı'nın ise en kısa sürede ihalesinin tamamlanığ yapımına başlanacağı Sayın Binali Yıldırım tarafından bizzat ifade edilmişti'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in soruları:
1- İzmir Alsancak stadının yapımı şuan hangi aşamadadır? Stadın yüzde kaçı bitirilmiştir?
2- İzmir Göztepe stadının yapımı şuan hangi aşamadadır? Stadın yüzde kaçı bitirilmiştir?
3- İzmir Karşıyaka stadının ile şuan hangi süreç işlemektedir? Stadın yapımına ne zaman başlanacaktır?
4- İzmir Alsancak stadının ile şuan hangi süreç işlemektedir? Stadın yapımına ne zaman başlanacaktır?
5- İzmir Alsancak Stadıyla ilgili yüklenici firmanın ödenek yetersizliğinden dolayı işi yavaşlattığına dair iddialar doğru mudur?
6-İzmir Alsancak ve Göztepe stadlarında ilk maç ne zaman oynanacaktır?
7- Aynı zamanda İzmir Milletvekili olan Sayın Binali Yıldırım, İzmir'deki statların yapımı ve açılışına ilişkin verdiği sözün takipçisi midir?


Geri Dön