19 / 04 / 2024

Göztepe stadı yapım süreci

Göztepe stadı yapım süreci

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Rize Güneysu yol yapım ihalesi 152.6 milyon TL ile Fora inşaat'a verildi!

Kanal İstanbul ihalesinden bir gün sonra, Güneysu’ya yol yapımı için de ihale yapıldı. 152.6 milyonluk ihaleyi Fora İnşaat'ın aldığı öğrenildi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı tamamlanıyor!

Göztepe Stadı yapım çalışmalarında sona geliniyor. Stadın mimarı Tuğrul Büyükköken, statla ilgili "Stadımızın 15-17 Ocak itibariyle müsabaka oynanmasına hazır hale gelmesi için çalışıyoruz" dedi...

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Göztepe stadı yapım süreci Haberi

Göztepe stadı yapım süreci

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım sürecine ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, sorusunun Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Sertel, ''Temeli dönemin Başkanı Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül 2017 tarihinde atılan Alsancak ve Göztepe stadlarının yapımının 2018 yılında tamamlanacağı ve 2019 yılı Ocak ayında hizmete gireceği vurgulanmıştı. Yine İzmir'de yapımı başlamayan Karşıyaka Stadı'nın ise en kısa sürede ihalesinin tamamlanığ yapımına başlanacağı Sayın Binali Yıldırım tarafından bizzat ifade edilmişti'' diye konuştu.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in soruları:
1- İzmir Alsancak stadının yapımı şuan hangi aşamadadır? Stadın yüzde kaçı bitirilmiştir?
2- İzmir Göztepe stadının yapımı şuan hangi aşamadadır? Stadın yüzde kaçı bitirilmiştir?
3- İzmir Karşıyaka stadının ile şuan hangi süreç işlemektedir? Stadın yapımına ne...