25 / 04 / 2024

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.



Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadelede bulunan bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmaya devam ettiklerini belirtti. MKE Ankaragücü karşısında kritik bir galibiyet aldıklarını söyleyen Palut, yakaladıkları çıkışı sürdürdüklerini, bu hafta yine başkent Ankara'da karşılaşacakları Gençlerbirliği'nin, son oynadığı Fenerbahçe maçı dışında bir çıkış içinde olduğunu sözlerine ekleyen Palut, "Bu ligde her maç gerçekten çok zor ve 3 puan ortada. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Önemli olan kısa vadeli çıkışlar yakalamak değil, bunu bir istikrara dönüştürebilmek. Gençlerbirliği maçına da bu bakış açısıyla hazırlanıyoruz" ifadelerini kullandı. Palut, sakatlığı bulunan Andre Poko ile cezalı Soner Aydoğdu ve Alpaslan Öztürk'ün Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceğini, tedavileri süren Beto ile Halil Akbunar'ın durumlarının ise daha sonra belli olacağını sözlerine ekledi.

HEDEFLER İKİNCİ YARI NETLEŞİR

Göreve geldikten sonra kendi anlayışlarına uygun bir futbol ortaya koymak için çalıştıklarını ve ilerlediklerini söyleyen İlhan Palut, "Topa sahip olan, coşkulu oynayan, çok iyi mücadele eden, pozisyonlara daha çok girebilen ve rakibe az pozisyon veren bir Göztepe hedefliyorduk. Bu yolda ilerliyoruz. Oyuncularımızın reaksiyonu iyi. Tam olarak bunu oturtmuş olamasak da sahada gayret ve istek görüyorum. Yol alıyoruz" şeklinde konuştu. Süper Lig'de takımların gerçek hedeflerinin, ikinci devrenin ortalarından sonra netlik kazandığını söyleyen Palut, şu açıklamalarda bulundu.

YENI STADYUM HEYECANI

"Şu andaki tek hedefimiz, alabildiğimiz en fazla puanı toplamak. O yolda ilerliyoruz, lige hafta hafta, maç maç bakıyoruz. İkinci yarı başladıktan sonra bir hedef önümüze çıkacaktır ve onu sonuna kadar kovalayacağız. Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim. O stada ne kadar yüksek puanda gidebileceğimizin, o stada nasıl en iyi futbolu oynayarak gidebileceğimizin çalışması içindeyim. Umarım her şey güzel olur."

'İLLA Kİ BIRILERI GIDECEK'

Antrenmanlarda 34 oyuncuyla çalıştıklarını ve kalabalık bir takım olduklarını anlatan Palut, transfer için önce eksiltmelerin yapılması gerektiğini belirtti. Şu ana kadar eksikliğini gördükleri iki bölge ile ilgili yönetime görüş alışverişinde bulunacaklarını söyleyen Palut, "Onlar da bu konuda çalışma yapacak. Takıma en iyi hizmeti verecek bir yıldız mı olur, yoksa oyun sistemine en iyi şekilde uyacak oyuncular mı olur, onu yönetim kurulumuz belirleyecek" şeklinde konuştu. 

GENÇ HOCALARA KARŞI ÖNYARGILARI KIRACAĞIM

Göreve geldiğinde tecrübesiz olduğuyla ilgili eleştirilerin yapıldığının hatırlatılmasıyla Palut, şu açıklamalarda bulundu: "Bunu (eleştirileri), konuşarak, 'Bunları yapacağım' diyerek aşmak çok zor. O yüzden sadece çalışma yönünü seçiyoruz. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. Daha da pekiştirmemiz lazım. Hedefim, takımımızı çok iyi bir noktaya getirmek. Göstereceğim performansla, genç hocalarla alakalı önyargı taşıyan camialar varsa ve onları da kırabilirsem, bu beni mutlu edecek."
 


Geri Dön