23 / 04 / 2024

Pırlanta Göztepe'nin son etabında yüzde 10 indirim!

Pırlanta Göztepe'nin son etabında yüzde 10 indirim!

Pırlanta Göztepe'nin son etabı satışa sunuldu. 446 konut ve 34 mağazadan oluşan projede, lansmana özel metrekare satış fiyatı 7 bin TL ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor



Fikirtepe ile Göztepe arasında yer alan kentsel dönüşümün önemli projelerinden Pırlanta Göztepe'nin son etabı satışa sunuldu. 446 konut ve 34 mağazadan oluşan projede, lansmana özel metrekare satış fiyatı 7 bin TL ve peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor


KADIKÖY Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm seterberliğüıde'Pırlanta Göztepe' projesiyle yer alan Erkan Şirketler Grubu, Pırlanta Göztepe'yi metrekaresi 7 bin liradan satışa sundu. 


İnşaat süreci devam eden projeyle ilgili Yeni Akite konuşan Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, 40 yılı aşan tecrübeleriyle, daha önce gerçekleştirdikleri projelerdeki kaliteli, yüksek talebi yeni projelerinde de görüp yaşatmak istediklerini söyledi. 


ADINA YAKIŞAN PROJE 

Erkan, "ismine yakışan pırlanta gibi değerli, hayata ve kent yaşamına değer katacak projemizle; alışveriş merkezleri, hastane, üniversite gibi önemli alanların tam ortasında, Bağdat caddesine yürüme mesafesinde, Marmara Üniversitesi ve Göztepe Sağlık Kompleksine komşu, şehrin içinde ama kargaşadan uzak, sakin ve yepyeni bir hayat sunuyorum Kalite ve konforun yanı sara, yer aldığı noktadan şehrin diğer merkezi noktalanna hiçbir sorun yaşamadan rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz. Hatta aracuuzı bile almadan caddeye, dilerseniz toplu taşıma araları ile dakikalar içinde Avrupa 'Masına çok rahat geçiş yapabileceksiniz. Bu özellikleri ile Pırlanta Göztepe, bölgedeki diğer tüm projelerden ayrılan bir proje" dedi.


446 KONUTLUK 


3 bloktan oluşan Pırlanta Göztepe, Projesi, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93,6 bin metrekare inşaat alanına sahip ve 20,22,24 katlı olarak inşa edilecek Projede 1+l'den 5+1 e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. 34 mağazalık modern bir çarşı, geniş yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alam da yine projede yer alıyor.

 

HERYERE YAKIN 


Tasarımı Çam oğlu Mimarlıka ait Pırlanta Göztepe Projesi, Okan Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, istanbul Medeniyet Üniversitesi ile çevrili bir konumda bulunuyor; Bağdat Caddesi, minibüs caddesi, metrobüs, Ünalan Metro Durağı, Göztepe Metro Durağı, Kadıköy Vapur iskeleleri, Kadıköy- Metro Durağı,  Marmaray  Şükrü Saraçoğlu Stadı, Pırlanta Göztepeüen dakikalar içinde ulaşılabilen yerler arasında dikkat çekiyor. 


PIRLANTA Göztepe metrekare birim fiyatı olarak 7 bin lira olarak açıklandı. Lansman döneminde geçerli olacak bu rakamlann proje bittiğinde 20 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. 


540 BİN LİRA'DAN BAŞLIYOR 

Dairelerin fiyatları 540 bin liradan başlıyor. Lansmana özel bir uygulamayla liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan Pırlanta Göztepe projesinden konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planlan da sunuluyor. 


Erkan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Erkan, "Dairelerimizin tapulan mevcut, yani sözleşme ile daire satmıyoruz. Daire tapularını alanlara hemen teslim ediyoruz" dedi. 


Yeni Akit


Haber Taraf Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Kentsel dönüşümün başarılı örneklerini gördüğümüz Fikirtepe'nin yeni konut projesi Pırlanta Göztepe satışa sunuldu. Geçmiş yıllarda kaliteli işlere imza atan Erkan İnşaat projeyi Mayıs 2017'de teslim edecek. Pırlanta Göztepe, 8 bin 774 metrekare arsa alanına, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip ve 20, 22, 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 95 bin metrekare alana sahip Pırlanta Göztepe'de ı+ı'den 5+1'e kadar, brüt 66 ila 290 metrekare arasında 446 konut bulunuyor. Ayrıca 34 mağazalık modern bir çarşı, yeşil alanlar ve 750 araçlık kapalı otopark alanı da yine projede yer alıyor. 

Proje açık ve kapalı yüzme havuzlan, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlardan oluşan sosyal yaşam alanlarları sunuyor. 

Pırlanta Göztepe metrekare fiyatları 7 bin TL'den başlıyor. En düşük daire fiyatı 540 bin TL. Tanıtıma özel liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim bulunan projeden konut almak isteyenler için her bütçeye uygun ödeme planları da sunuluyor. 


Taraf 

http://pirlantagoztepe.com/


Geri Dön