26 / 04 / 2024

Göztepe Stadı inşaatı tam gaz!

Göztepe Stadı inşaatı tam gaz!

İzmir Göztepe Stadı'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. 24 saat çalışmaların devam ettiği projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 



Göztepe Stadı'nda çalışmalar 24 saat aralıksız devam ediyor. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, stadın ligin ikinci yarısına yetişeceği müjdesini verdi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, yıl sonuna yetiştirilmesi için büyük bir çaba sarf edilen stadyumda 24 saat çalışmaların sürüyor. Ayrıca, ilerleyen günlerde çalışan personel sayısının da yüzde 20 oranında arttırılacak. Yaklaşık yüzde 70'i tamamlanan stadyumda yavaş yavaş sona geliniyor. Eylül ayında çim serme işleminin yapılması bekleniyor.Diğer yandan, Gürsel Aksel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi'nin tribünlerinde ve graf cephe çalışmaları da büyük ölçüde bitirildi. 365 gün yaşayan bir stadyum konseptiyle inşa edilen Göztepe'nin yeni mabedinin altında çeşitli mağazalar, kulüp binası ve sosyal tesisler yer alacak. Stadın alt tarafı dükkanlara ayrılırken, stadyumun üzeri de yürüyüş parkı olarak çevrede yaşayan halka hizmet verecek. Gürsel Aksel Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezi çatısında yürüyüş parkuru olan ilkler arasında. 


Geri Dön