25 / 04 / 2024

Alsim Alarko bükreş

Alsim Alarko bükreş

Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesi yaklaşık 161 milyon 486 bin 997 Euro teklifle kazanmıştı. Proje yakında başlayacak...

İBB'nin öğrenci yurtları ile kreşlerine zam geldi! Yurtlarda aylık ücret 1.300 TL'ye yükseldi! Üniversiteliler dikkat! 

İBB Meclisi Eylül Ayı Toplantısı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait yükseköğrenim öğrenci yurtlarının aylık ücretine yüzde 36,84 zam uygulanmasına, kreşlere de yüzde 27,65 oranında zam yapılmasına karar verildi. İşte o rakamlar...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Alarko GYO Alarko-DİM İş Merkezi'ndeki 4 bağımsız bölümü 39.6 milyon TL'ye sattı!

Alarko GYO tarafından, Alarko-DİM İş Merkezi'nin 1-2-3-4 no.lu bağımsız bölümleri 39 milyon 640 bin Türk Lirası+KDV bedelle Sürgü Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye satıldı. 

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Alarko  GYO'nun Büyükçekmece'deki 2 adet arsa ve bir adet tarlasının değeri belli oldu. Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki gayrimenkullerin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Serik'in yeni kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'in Merkez Mahallesi'nde inşa edilen kreş ve gündüz bakımevi açılışa hazırlanıyor...

Alarko GYO 2020 yılı faaliyet raporu!

Alarko GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-14.1 sayılı sermaye piyasasında finansal raporlamaya ilişkin Esaslar Tebliği'nin ikinci bölümünün 9. maddesi gereğince sorumluluk beyanı, finansal raporu ve faaliyet raporu yayınlandı.

Alarko GYO'nun 2020 yılı gelir tablosu mükellefler vergi dairesine sunuldu!

Alarko GYO'nun 2020 yılı dönemine ait gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde büyük mükellefler vergi dairesine sunuldu ve Sermaye Piyasası mevzuatına göre düzenlenemedi.

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Alarko GYO Eskice arsası ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Eskice 3 adet parsel için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko GYO Alkent 2000 Çarşı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Büyükçekmece Alkent 2000 Çarşı'daki 10 adet dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alsim Alarko bükreş Haberi

Alsim Alarko bükreş

Alarko Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin katıldığı ihale ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı. 

Alarko Holding'in bağlı ortaklığı Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.'nin Romanya Karayolları İdaresi tarafından açılmış olan Bükreş Güney Çevreyolu Dizayn ve Yapım İşi ihalesine verdiği teklifin en iyi teklif olarak açıklandığı, teklif bedelinin yüzde 19 KDV hariç 750 milyon 849 bin 942,12 RON (yaklaşık 161 milyon 486 bin 997 Euro) olduğu ve gerekli yasal prosedürlerin tamamlanmasını müteakip sözleşme müzakerelerine davet edilmeyi beklendiği; işveren idarenin ihale sonucu için yapılan itirazları sonuçlandırdığı ve Alarko Holding'in sözleşme müzakerelerine davet etmesi beklendiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.

İşveren idareden sözleşmenin imzalanması için davet yazısı bugün Alarko Holding'e...